Kuehne + Nagel infiinteaza primul hub central destinat Europei de Est in Viena, Austria


Kuehne + Nagel infiinteaza primul hub central in Viena, destinat serviciilor operationale de grupaj din si catre Europa de Est, actiunea reprezentand un pas important in strategia Kuehne + Nagel de continua dezvoltare a retelei europene de transport rutier.

Potrivit unui comunicat transmis la redactie, noul Hub va face legatura intre tarile Europei de Est prin linii directe, performand peste 300 de plecari saptamanale. „Noua platforma centralizata de grupaj ofera o mai buna exploatare a capacitatii, reduce timpii de tranzit si creste numarul de rute cu plecari zilnice in cadrul Europei. Timpii de tranzit ficsi si orarul strict al plecarilor garanteaza clientilor un flux continuu de transport a marfurilor“, se arată în comunicat.

Infiintarea Hub-ului central din Viena face parte din strategia noastra de dezvoltare a unei retele eficiente de transport in grupaj, oferindu-le astfel clientilor nostri, timpi de tranzit precisi, din regiunea noastra catre tot restul Europei. Reprezentand puntea de trecere intre piata industriala de Est si cea de Vest, Viena a fost considerata cea mai potrivita locatie pentru infiintarea unui astfel de centru, a declarat Jörg Herwig, Vice Presedinte Senior Road & Rail Europa de Est.

Despre Kuehne + Nagel

Grupul Kuehne + Nagel reprezinta una din cele mai puternice companii de logistica din lume, activand in 1000 de locatii diferite, pe teritoriul a 100 de tari, serviciile fiind oferite de peste 63.000 angajati ai companiei. Pozitia puternica in piata de profil se mentine datorita serviciilor de transport aerian, rutier si maritim, a departamentului contract logistics si a dezvoltarii pietei de afaceri overland, toate acestea avand suport in sisteme IT de ultima generatie. (R.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.