Kuehne + Nagel, partener logistic pentru Michelin în Polonia

kuehnenagelKuehne + Nagel Polonia a semnat un acord cu Michelin, unul din cei mai mari fabricanţi de pneuri din lume, pentru a administra activităţile de depozit ale companiei Michelin în Polonia.

Este prima afacere nouă încheiată pe baza recentului contract master global pentru logistică contractuală pe care Grupul Kuehne + Nagel şi Michelin l-au semnat recent.

In cadrul contractului local Kuehne + Nagel va răspunde de administrarea activităţilor de depozit din Polonia. Operaţiunile au inceput la data de 16 noiembrie 2016 în Centrul de Logistică deţinut de Michelin în zona Varşovia.

Kuehne + Nagel va răspunde de întreţinerea facilităţii , operaţiunile administrative şi serviciile de manipulare. Activităţile cuprind operaţiuni diverse, de la etapa de fabricare la controlul calităţii, managementul stocurilor până la ridicarea comenzilor finale.

Locaţia funcţionează ca Centru de Distribuţie livrând produse către clienţii Michelin din Polonia şi alte state. Kuehne + Nagel va implementa un nou sistem de management de depozit furnizat de Michelin.

“Logistica contractuală pentru industria automotive este pe plan global o zonă de preocupare strategică pentru compania Kuehne + Nagel. De aceea apreciem în cel mai înalt grad încrederea pe care Michelin a acordat-o companiei noastre”, a declarat Gianfranco Sgro, membru al Consiliului de Administraţie al companiei Kuehne + Nagel Internaţional AG responsabil cu Logistica Contractuală.

“Noul proiect de externalizare şi outsourcing confirmă orientarea noastră strategică şi capacitatea de a oferi soluţii înalt specializate şi specifice pentru un anumit domeniu, în acest caz pentru industria auto moto. De asemenea dezvoltă şi încurajează parteneriatul global cu compania Michelin”, a adăugat el.

Companiile Michelin şi Kuehne + Nagel sunt legate de un parteneriat de aproape 10 ani şi această relaţie strategică a fost acum formalizată într-un acord master global pentru servicii de logistică contractuală in întreaga lume.

Compania Kuehne + Nagel administrează de asemenea depozitele Michelin din Statele Unite ale Americii, Mexic şi Thailanda.

Despre Kuehne + Nagel

Cu aproximativ 69,000 de angajati in 1,200 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime, aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management

Mai multe informatii se pot gasi la www.kuehne-nagel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.