“La pas pe Calea Victoriei”, de Paști

indicator-circulatie-stop“La pas pe Calea Victoriei”, eveniment organizat de Primăria Capitalei, închide cunoscuta arteră de circulație în perioada 15 – 18 aprilie, de la Piața Victoriei până la intersecția cu strada George Enescu.

Astfel, sâmbătă și duminică în intervalul orar 10:00 – 20:00 și luni în intervalul 10:00 – 18:00, pe segmentul de la intrarea dinspre Piața Victoriei, până la intersecția cu strada George Enescu, Calea Victoriei va fi destinată exclusiv pietonilor.

Întreg traseul va fi animat de spectacole și activități cu intrare gratuită: ateliere creative pentru copii, spectacole de teatru, studio foto mobil, face painting, statui vivante, animatori pe picioroange, mimi, personaje pentru copii, păpuși uriașe, portretiști, caricaturiști, dar și tonete cu produse hand made și preparate diverse.

“Pentru buna desfășurare a evenimentului se va restricționa traficul rutier pe Calea Victoriei, în perioada 14 aprilie 2017, ora 22:00 și 18 aprilie 2017, ora 05:00, în tronsonul cuprins între Piața Victoriei și Strada George Enescu, precum și pe străzile ce acced în aceasta”, informează Prămăria Capitalei.

Pe durata restricțiilor se va permite traversul pe Calea Victoriei, pe Str. Sevastopol, Str. Gheorghe Manu, Bd. Dacia și pe Str. George Enescu.

Se va permite accesul riveranilor către domiciliu, precum și către unitățile economice din zonă conform indicatoarelor montate temporar pe durata restricțiilor, pe următoarele străzi:

  • Str. Frumoasă între Str. Sevastopol și Calea Victoriei;
  • Str. Gina Patrichi între Bd. Lascăr Catargiu și Calea Victoriei;
  • Calea Griviței între Str. C-tin Budișteanu și Calea Victoriei, cu mențiunea că accesul auto al riveranilor va fi restricționat către aleea din fața Palatului Știrbei, apoi către Str. Banului.

Rute alternative:

  • Bd. Kiseleff – Piaţa Arcul de Triumf – Piaţa Charles de Gaulle – Calea Dorobanţilor – şos. Ştefan cel Mare;
  • Calea Știrbei Vodă – Str. Ion Câmpineanu – Calea Victoriei.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă şi să respecte semnalele polițiștilor rutieri şi să folosească rutele ocolitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.