Levente Gall preia conducerea clusterului WebEye pentru Europa Centrală și de Est

Levente Gall, Directorul General al WebEye România, preia o funcție importantă la nivel regional, odată cu reorganizarea grupului. Astfel, Levente Gall va conduce clusterul WebEye CEE care cuprinde România, Ungaria și Slovacia, o echipă de peste 100 de angajați la nivelul celor trei țări, cele mai performante în ultimii ani.

„Noua mea poziție este o provocare în primul rând pentru că administrez echipele cu cele mai bune rezultate din ultimii ani, care au generat creșteri sustenabile ale business-ului. Anul 2018 este unul de reconstrucție a întregului grup, trecem de la o organizare de tip matrice la una de tip cluster pentru a fi mai eficienți și mai puternici, pe o piață tot mai competitivă. Rămân atașat emoțional de echipa din România și mă voi concentra pe alinierea activității celor trei țări pe care le conduc, pentru că doar împreună putem avea rezultatele pe care ni le-am impus drept obiectiv”, a spus Levente Gall.

La nivelul WebEye au mai fost create 2 clustere, pentru Nordul și Sudul Europei, care cuprind Polonia, Cehia, Bulgaria, Croația și Germania.

Compania astfel structurată are ca obiective pe termen mediu listarea la bursă și dezvoltarea la nivel regional, înființarea de noi linii de business, stimularea inovației,  creșterea cifrei de afaceri și consolidarea profitului.

„WebEye are acum o structură mai suplă și mai flexibilă, luarea deciziilor este un proces mai simplu, ceea ce facilitează modul de lucru și responsabilizează echipele la nivelul fiecărui cluster”, a explicat Levente Gall.

WebEye își propune în acest an diversificarea soluțiilor telematice și consolidarea echipei, căreia i se datorează creșterea cu peste 20% a afacerii, în ultimii ani. „Principiul este simplu: ai nevoie de o soluție bine gândită și de o echipă instruită pentru a o implementa. Aceste două componente sunt esența reușitei noastre și le voi acorda în continuare toată atenția”, a spus Levente Gall.

Printre cele mai importante soluții dezolvotate în ultimii ani de WebEye se numără: Driving Style, Fuel Measurement, HU-GO – pentru plata taxei de drum în Ungaria, soluții tahograf: eControl și eDownload, WE Connect comunicare, Navigare PTV (Map&Guide), Scanner pentru documente aferente activității de transport, etc.

WebEye România a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 3,7 milioane de euro, cu 15% mai mult decât în 2016, în timp ce grupul estima o cifră de afaceri de  27,9 milioane de euro pentru anul trecut.

WebEye Telematics Group

WebEye Telematics Group este format din Lambda-Com Ltd., societatea-mamă care se ocupă cu dezvoltarea soluțiilor de telematică – și WebEye International, divizia comercială care include filialele companiei din 14 țări europene. În 2016, grupul a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de peste 13 milioane de euro. Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – “Soluțiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediție și logistică pentru eficientizarea activității și reducerea costurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.