Licenţierea vehiculelor sub 3,5 t şi 8+1 locuri, din nou în discuţia Parlamentului

4

Plenul Camerei Deputaţilor a decis, la cererea Ministerului Transporturilor, retrimiterea în Comisia pentru Industrii şi Servicii a OUG 11/2013, care prevede licenţierea vehiculelor având masa între 2,4 şi 3,5 t şi 8+1 locuri.

Reamintim, Comisia a recomandat, la sfârşitul sesiunii trecute parlamentare, plenului Camerei Deputaţilor să voteze OUG 11 cu o serie de modificări. Este vorba despre abrogarea reglementărilor privind licenţierea vehiculelor între 2,4 şi 3,5 t şi a celor cu 8+1 locuri. S-a căzut de acord atât în comisie cât şi cu societatea civilă că aceste reglementări privind autorizarea operatorilor şi a vehiculelor sub 3,5 t nu vor produce rezultatele pe care le aştepta Guvernul, nereprezentând o soluţie practică pentru combaterea pirateriei.

Aici puteti citi integral Raportul Comisiei pentru Industrii şi Servicii.

Este de aşteptat ca Ministerul Transporturilor să încerce să obţină în perioada următoare un aviz pozitiv din partea Comisiei privind licenţierea vehiculelor sub 3,5 t şi 8+1 locuri. (M.B.)

4 COMENTARII

  1. n-am cuvinte sunt un cetatean strain care lucreaza in romania. o data ce se trece granita cine ne cauta licenta cine ne cere atestat .niciun. asta tara nu revine niciodata la normalitate pentru asta concetatean mei la numivano TARA BARBARILOR

  2. OAMENI BUNI, VA ROG FITI CEREBRALI. PENTRU CEI CARE FAC PIRATERIE APLICATI LEGEA CARE INTERZICE ASA CEVA. NU DATI LEGI INUTILE, CARE NU SUNT IN UE. E CA SI CUM ATI DA O LEGE PRIN CARE SA NE CONSIDERATI SI CONDAMNA CA VIOLATORI PE TOTI PENTRU CATIVA DESCREERATI. SINGURUL LUCRU CARE TREBUIE FACUT ESTE SA SE APLICE LEGEA DE CEI IN DREPT, NU SA GASIM SCUZE CA NU SUNT PLATITI, CA SUNT PUTINI, ETC. EXEMPLU CONCRET JUSTITIA ROMANA ESTE SUPER PLATITA PENTRU NIVELUL DIN ROMANIA SI SE APLICA DUPA BUNUL PLAC.

  3. O hotie ordinara din care STATUL (in cur) ; nu stie de unde sa ma scoata bani.
    Nu ma surprinde deloc stiu sigur ca o sa fie si mai rau de atat.
    UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.