Licitatie pentru centurile Sighisoara, Fagaras si Huedin

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A. organizeaza procedura de licitatie deschisa in vederea atribuirii contractului pentru serviciile de asistenta tehnica pentru elaborarea studiului de fezabilitate, proiectului tehnic, detaliilor de executie si documentatiei de atribuire pentru variantele de ocolire Sighisoara, Fagaras si Huedin.
Contractul va fi finantat din fonduri nerambursabile de la Comunitatea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala si de la Bugetul de Stat, valoarea estimata a contractului fiind de 8.064.446,5 lei fara TVA.
Durata contractului de achizitie publica va fi de 15 luni de la data atribuirii, iar criteriul de atribuire va fi “oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic”. In alegerea ofertei castigatoare, propunerea financiara va avea o pondere de 40%, iar cea tehnica 60%.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 noiembrie 2009, ora 11:00, deschiderea acestora urmand sa aiba loc in aceeasi zi la ora 13:00.
Anuntul de participare la procedura de licitatie deschisa, continand informatii asupra modului de desfasurare a procedurii si precizari referitoare la modul de obtinere a documentatiei de atribuire, precum si documentatia de atribuire sunt disponibile in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa  www.e-licitatie.ro.
Acest contract este parte a proiectului „Pregatirea pentru constructie a variantelor de ocolire Sighisoara, Fagaras, Huedin, Toplita, Tusnad, Barlad, Timisoara Sud” semnat intre Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Transport (POS T) si CNADNR SA si este finantat prin Axa Prioritara 2 a POS T, Domeniul Major de Interventie 2.1. – „Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii rutiere”. (Sursa: MTI)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.