Licitatie pentru “Finalizarea digului de larg din Portul Constanta”

Compania Nationala „Administratia Porturilor Maritime” SA Constanta organizeaza pe data de 17 decembrie 2009, ora 13, la sediul institutiei, o licitatie deschisa pentru achizitia lucrarilor de constructii pentru „Finalizarea digului de larg din Portul Constanta”.

Contractul de achizitii publice va fi incheiat pe o perioada de 24 de luni incepand de la data atribuirii contractului si are ca obiect realizarea lucrarilor de constructii pentru finalizarea digului de larg din Portul Constanta, de la km 4+850 la km 5+900, respectiv prelungirea cu 1.050 m a digului existent.

Valoarea estimata a lucrarii, fara TVA, este de 117.898.740 euro, finantarea realizandu-se din fonduri structurale ale Uniunii Europene – prin POS-T, si surse de la bugetul de stat.

Criteriul de selectie este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, in functie de: pretul ofertei (pondere de 80%) si durata de executie (pondere de 20%).

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 decembrie 2009, ora 12, ofertele urmand sa fie deschise in aceeasi zi, la ora 13.

Anuntul de participare pentru achizitia lucrarilor de constructii pentru „Finalizarea digului de larg din Portul Constanta”a fost publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) pe data de 31 octombrie 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.