Livrări gratuite de cumpărături, pentru pacienții cronici

Începând din 8 mai, pacienții din București și Iași care suferă de afecțiuni cronice pot comanda cumpărăturile direct acasă, fără costuri de livrare și fără riscul de a ieși din casă, prin intermediul proiectului „Stai acasă. Livrăm în siguranță”. Serviciul se adresează românilor cu afecțiuni oncologice și hematologice, hemofilie, scleroză multiplă sau fibroză pulmonară idiopatică. 

La inițiativa Roche România, Asociația Tinerii Salvează România (Iași) a extins programul local de sprijin dedicat persoanelor vulnerabile și către pacienții cronici.

De asemenea, Asociația Taxi Gratis (București) oferă transport pentru aceste persoane și serviciul de livrare de cumpărături la domiciliu.

„Vrem să contribuim la siguranța pacienților, de aceea căutăm constant soluții să-i ajutăm să evite locurile aglomerate și să-i scutim de efortul deplasării”,  spune Martine Draullette, director general Roche România.

Pașii pentru accesarea serviciului sunt următorii:

  • Pacientul sună la numărul de telefon alocat, corespunzător orașului unde locuiește – 0769.740.261 pentru București sau 0.800.800.254 pentru Iași;
  • Pacientul spune care sunt produsele de care are nevoie și, dacă există preferințe, magazinul de unde pot fi cumpărate;
  • Voluntarul care preia comanda, face cumpărăturile, le dezinfectează, le livrează în maxim 4 ore;
  • La livrare, pacientul plătește cash doar contravaloarea cumpărăturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.