Loc de parcare, revendicat cu pistolul in Mamaia

 

Administratorul unei societati din Mamaia a tras, miercuri seara, mai multe focuri de arma, revendicandu-si in acest fel locul unde isi parca de obicei masina, pe care l-a gasit ocupat de un alt autovehicul.

Aureliu Tudor (35 de ani) din Constanta si-a gasit ocupat locul de parcare si l-a rugat pe barbatul care il ocupase sa-si mute masina. Ionel Panait (45 de ani), tot din Constanta, a refuzat, cei doi luandu-se la cearta si apoi la bataie. La un moment dat, Aureliu Tudor s-a dus in masina, de unde a venit cu un pistol cu gaze. Ionel Panait a incercat sa-l imobilizeze, iar in timpul altercatiei Aureliu Tudor a tras sapte focuri de arma in plan vertical, fara a rani pe cineva. Totusi, in urma luptelor, Aureliu Tudor s-a ales cu o contuzie la umar si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Constanta.

Radu Croitoru, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a precizat ca, pana in prezent, niciunul dintre cei doi barbati nu a depus plangere la Politie.

Aureliu Tudor este acum cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, iar in functie de numarul de zile de spitalizare necesare victimei va fi stabilita si incadrarea juridica pentru Ionel Panait. Cazul este cercetat in continuare de politistii din Mamaia.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.