Locuitorii din Segarcea vor circula cu 3 autobuze Karsan eATAK

Locuitorii din orașul Segarcea vor avea transportul asigurat, anul acesta, de trei autobuze electrice Karsan eATAK. Contractul de achiziție a fost semnat, în 12 ianuarie, la Primăria Segarcea, în prezența primarului Nicolae Tutunaru și a directorului general al Anadolu Automobil Rom – importatorul mărcii Karsan, Magdalena Peșu.

Contractul cu Primăria Segarcea, în valoare de 5.357.400+TVA, include și dotarea cu stații de încărcare pentru cele trei autobuze electrice care vor deservi sistemul de transport public din oraș. 

Achiziția face parte din proiectul de investiți „Sistem integrat de mobilitate urbană durabilă în Orașul Segarcea, Județul Dolj: Amenajare piste de biciclete și infrastructură pietonală, modernizare cale rutieră pe care circulă transportul public, amenajare autobază și stații de autobuz”.

Autobuzele Karsan eATAK corespund celor mai moderne cerințe în domeniul transportului public de persoane. Sunt dotate cu motoare electrice și alimentate de acumulatori ce asigură o autonomie de până la 300 de kilometri dintr-o singură încărcare. Pot transporta până la 52 de pasageri, cumulat pe scaune și în picioare. În plus, oferă locuri speciale destinate fotoliilor rulante și rampă de acces pentru pasagerii cu mobilitate redusă.

Anadolu Automobil Rom, importatorul mărcii Karsan, este unul dintre cei mai activi jucători pe piața autobuzelor ecologice din România. Prin semnarea contractului de furnizare, Segarcea se alătură altor parteneri de-ai noștri care au ales transportul ecologic și sustenabil cu autobuze electrice, alături de alte orașe precum Suceava, Deva, Gura Humorului, Dej sau Mangalia unde s-au livrat, sau urmează a fi livrate, autobuze electrice Karsan.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.