Lucrari pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, trafic ingreunat si pe alte drumuri nationale

 

Pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti au fost impuse restrictii de circulatie din cauza unor lucrari ce se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv a fost inchisa circulatia pe sensul Pitesti – Bucuresti, traficul fiind deviat pe banda 2 a sensului opus.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Alba, pe parcursul zilei, traficul rutier pe DN1-DN7 Sebes – Sibiu se desfasoara ingreunat in zona Rahau, intre kilometrii 359 si 360, din cauza unor lucrari care se executa la partea carosabila.

Conducatorilor auto li se recomanda sa respecte semnalele lucratorilor de la drumuri si politistilor, care dirijeaza circulatia alternativ, pe un fir, in ambele sensuri.

In judetul Covasna, pe DN11B Cozmeni – Targu Secuiesc, s-a produs o alunecare de teren, in zona Valea Seaca, la kilometrul 13 plus 500. Se circula pe o banda, alternativ, in ambele sensuri.

In judetul Suceava, pe DN17A, circulatia a fost intrerupta pe podul de pontoane din localitatea Dornesti, din cauza cresterii nivelului apei, militarii fiind nevoiti sa adauge un ponton. Traficul este deviat prin localitatile Granicesti si Satu Mare.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.