Lucrări în toi la sensurile giratorii de pe DN1 – Centura Capitalei – pod Otopeni

sens giratoriu otopeni, lucrari, asfaltareLucrările sunt în toi la cele două sensuri giratorii de la intrarea de pe DN1 pe Centura Bucureștilor, în zona pasajului Otopeni.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început de două săptămâni construirea celor două intersecții de tip giratoriu pe Centura București, în zona pasajului Otopeni.

Unul va fi situat la aproximativ 2.950 m de pasajul rutier spre Mogoșoaia (km 69+031), iar celălalt, la intersecția cu Strada Drumul Gării (zona Lukoil), respectiv la km 1+277.

Lucrările presupun și amplasarea pe axa centurii, între cele două sensuri giratorii, a unui separator de sens pentru separarea fluxurilor de circulație, precum și reconfigurarea intersecției de sub Pasajul Otopeni.

“Pentru familiarizarea participanților la trafic cu noua configurație, s-a decis împreună cu Direcția Rutieră ca până la obținerea tuturor avizelor necesare demarării procedurii de amenajare a celor două intersecții, aceasta să se facă în soluție provizorie, din parapet lestabil”, precizează CNAIR.

Urmează ca soluția definitivă să fie implementată în cursul acestui an.

sens giratoriu otopeni, lucrari, asfaltare 1

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.