Macarale pentru 150 și 360 t – o premieră în industria brașoveană

Elmas din Brașov, companie ce este specializată în industria instalațiilor de ridicat, tocmai ce a semnat un contract, alături de un parterner european, pentru a produce două macarale industriale, pentru sarcini de 150 și 360 de tone.

Compania brașoveană urmează să proiecteze, să fabrice și să monteze cele două macarale ce vor fi folosite în ramura energiei hidroelectrice. Expertiza ELMAS în domeniul fabricării instalațiilor de ridicat, are o istorie de trei decenii.

Firma a fost înființată în 1990, iar din 1993 a devenit agenție Demag Cranes&Components și produce o gamă completă de macarale industriale, cu aplicație în diferite industrii. Din 2014, ELMAS și-a dezvoltat capacitatea de producție, investind peste 5 milioane de euro într-o fabrică și în dotări cu tehnologii moderne din domeniul producției de structuri metalice și macarale industriale.

Facilitatea de producție beneficiază și de un parc de panouri fotovoltaice care produce 300 de kW/oră și asigură o bună parte din energia necesară pentru fluxul de producție. Investițiile permanente în tehnologie și în resursa umană specializată, a făcut ca în 2019, ELMAS să realizeze o cifră de afaceri de 152,5 milioane lei, într-o ușoară creștere față de anul anterior.
400 de angajați, opt locații la nivel național și subsidiare în Moldova, Ungaria, Bulgaria, Israel, cu facilități de cercetare și dezvoltare, proiectare, producție, service și divizii de vânzări, fac din ELMAS o companie cu o dezvoltare dinamică în peisajul economic românesc.

Portofoliul actual de produse acoperă o mare parte din domeniul instalațiilor de ridicat: stivuitoare, macarale industriale, ascensoare, sisteme de parcare auto, sisteme de depozitare și utilaje forestiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.