Mădălin Roșu, reales președinte al BAAR. Noua conducere

Companiile din industria asigurărilor auto din România și-au ales, în 8 iunie, membrii în Consiliul Director al BAAR – Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România, potrivit unui comunicat transmis redacției. 

Mădălin Roșu

Mădălin Roșu, reprezentant al companiei Omniasig, a fost reales pentru al doilea mandat consecutiv ca Președinte al Consiliului Director BAAR. Din Consiliul Director BAAR mai fac parte Emilia Lorincz, membru reales din partea Allianz-Țiriac Asigurări, Călin Rareș Matei, membru reales din partea Groupama, Raluca Theodora Vișan, membru reales din partea Asirom, iar cel mai nou membru ales este Tanja Blatnik, din partea Euroins. Împreună, cei cinci membri ai Consiliului Director BAAR își propun să continue eforturile de profesionalizare și maturizare a pieței asigurărilor auto din România.

„Astăzi, mai mult decât niciodată, pentru a dezvolta proiecte de anvergură și pentru a schimba paradigme este nevoie de coerență, stabilitate, continuitate, predictibilitate, de echipe solide și dedicate. Iar noi, în cadrul BAAR, avem construită o astfel de echipă și am lansat deja cu succes mai multe proiecte, așa că le mulțumesc tuturor membrilor BAAR pentru faptul că au apreciat ceea ce am făcut până în acest moment împreună cu ei și cu echipa aflată la conducere și că și-au dorit să mergem înainte pentru a dezvolta cât mai mult și mai bine industria în zona de digitalizare, pentru a o transparentiza și a o aduce cât mai aproape de consumatori. Avem deja bazele puse, iar în următorii patru ani construim și dezvoltăm, cu misiunea clară de a fi un centru de competență și excelență, un model de integritate, stabilitate, continuitate și predictibilitate pentru piață”, a declarat Mădălin Roșu, Președintele reales al BAAR, identificând principalele direcții către care vor fi concentrate eforturile Asociației în următorii ani. 

Noul Consiliu director BAAR urmează să-și intre în atribuții după obținerea avizului Autorității de Supraveghere Financiară. 

Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR) este o asociație profesională care are ca membri toate societățile de asigurare autorizate să practice, pe teritoriul României, asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și de tramvaie (RCA).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.