Mai multe oferte pe bursa TimoCom

Firma TimoCom prezintă statistici interesante, fiind printre altele furnizorul bursei de transport TC Truck&Cargo®. Iar cifrele arată că aceia care vor să fie eficienţi şi să rămână activi în branşa de transport vin la TimoCom. În acelaşi timp, TimoCom nu oferă doar o bursă de transport, ci şi multe alte beneficii.

Zilnic, sunt postate până la 450.000 de oferte de transport şi de marfă pe bursa de transport TC Truck&Cargo®! Astfel, firma TimoCom atinge noi dimensiuni şi îşi demonstrează din nou poziţia unică în rândul platformelor de acest gen. „Bineînţeles, ne bucurăm foarte mult că putem să informăm clienţii noştri despre evoluţia pozitivă a ofertelor de transport şi de marfă pe bursă“, a spus Marcel Frings, Chief Representative la firma TimoCom. „Vedem această creştere ca fiind rodul muncii depuse cu scopul de a ne dezvolta cât mai mult produsele. În acest mod am reuşit să dezvoltăm şi clientela noastră europeană.“

Dar TimoCom a atins deja încă un record, şi anume 100.000 de utilizatori activi, care folosesc bursa de transport, dar, totodată, şi celelalte servicii ale firmei.

Servicii adiţionale, de cele mai multe ori fără cost suplimentar

TimoCom oferă o gamă completă de servicii pentru branşa de transport, aplicaţia TC Truck&Cargo® fiind prima pe listă. În această aplicaţie este integrată gratuit bursa spaţiilor de depozitare, începând cu septembrie 2012, care oferă spaţii de depozitare în întreaga Europă.

Dar nu numai atât. TimoCom oferă trei produse, la care se mai adaugă diferite aplicaţii, care pot fi folosite gratuit, şi numeroase servicii, la care se adaugă încă o noutate.

Este vorba de noua aplicaţie TC eMap®, o hartă interactivă cu soluţie de urmărire. În TC eMap®, clientul are şi posibilitatea de a calcula ruta aleasă. Datorită colaborării cu Nokia, aplicaţia conţine cea mai extinsă hartă, incluzând informaţii de satelit şi de trafic.

Platforma contractelor pe termen lung, TC eBid®, este deja de patru ani activă pe piaţă. Cine caută transport regulat şi pe termen lung, trebuie doar să intre în această aplicaţie, în care sunt publicate peste 20.000 de oferte de transport pe termen lung.

Omul şi tehnologia IT

Pentru a răspunde cerinţelor tot mai exigente în privinţa performanţelor IT, TimoCom are planuri de viitor bine puse la punct. „Suntem conştienţi de responsabilitatea noastră faţă de companiile de transport şi logistică din întreaga Europă. Nu numai pentru clienţii noştri, dar şi pentru noi înşine ar fi catastrofal dacă, dintr-o dată, nu ar fi accesibilă platforma TimoCom. Astfel, dezvoltările realizate merită orice efort. În ultimele 12 luni, produsele noastre erau accesibile 99,56% – în această valoare sunt calculate şi întreţinerile planificate“, a declarat Marcel Frings.

Dar numărul de utilizatori nu a crescut exclusiv datorită dezvoltărilor IT. Şi echipa de relaţii cu clienţii a primit noi colegi, pentru a putea răspunde în timp real la întrebările clienţilor şi pentru a putea rezolva rapid problemele. 54 de persoane în Germania, Polonia, Ungaria şi Republica Cehă stau la dispoziţia clienţilor TimoCom şi răspund zilnic la 2.000 de apeluri. Asta înseamnă aproximativ 40.000 de apeluri pe lună.

În concluzie, TimoCom prezintă cifre cu adevărat impresionante, rezultate care aduc un zâmbet de satisfacţie pe faţa tuturor clienţilor firmei. Dar acestea indică şi faptul că TimoCom este un partener de încredere în procesul de afaceri. Astfel, cel mai recent sondaj realizat arată că 94,3% dintre clienţi sunt mulţumiţi pe deplin cu serviciile oferite de TimoCom.

Pentru mai multe informaţii despre produsele oferite de TimoCom, vizitaţi pagina: www.timocom.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.