Marcaje rutiere pe DN7, frezare şi asfaltare pe A1 Arad – Nădlac

Drumarii execută miercuri marcaje rutiere pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, pe tronsonul Drăganu – Bascov, între kilometrii 120 şi 141 (jud. Argeș), precum și lucrări de frezare şi asfaltare pe Autostrada A1, pe sensul de mers Arad – Nădlac, la kilometrul 573+900 de metri.

Lucrările de frezare şi asfaltare se execută pe benzile unu şi de urgenţă, cu redireacţionarea traficului pe banda a doua, informează CNAIR.

Alte lucrări de întreţinere se vor desfăşura astăzi în zona municipiului Arad, la kilometrii 544+100 şi 543+100, pe sensul de mers Pecica – Arad, mai întâi pe benzile unu şi de urgenţă, apoi pe benzile numărul doi.

Amintim că, până în data de 8 august, pe autostrada A1 Arad – Pecica, sectorul kilometric 535+986 – 548+236, se vor efectua diverse lucrări de reparaţii, iar circulaţia se va desfăşura cu restricţii.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) le recomandăm conducătorilor auto să circule prudent în zonele de lucru şi să se asigure la efectuarea manevrei de schimbare a benzilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.