Marea debarasare de weekend a electricelor

O noua etapa „Marea debarasare”, derulata de Ministerul Mediului si Padurilor, in parteneriat cu Primaria Sectorului 6, va avea loc in acest sfarsit de saptamana (25 si 26 iunie), cand cetatenii vor beneficia din nou de servciile gratuite de ridicare a deseurilor electrice, electrocasnice si electronice oferite de catre URBAN S.A., firma responsabila cu asigurarea salubritatii pe raza sectorului.

Astfel, cetatenii care doresc sa predea aparatele uzate le pot depune in fata imobilelor in care locuiesc pentru a fi ridicate de catre firma de salubrizare si transportate in cadrul centrului specializat, situat in Bd. Preciziei.

Actiunea din acest sfarsit de saptamana face parte din Campania Nationala de Colectare a Deseurilor Electrice, Electronice si Electrocasnice „Marea Debarasare”. Cantitatea colectata in campania de la sfarsitul lunii martie a fost de 350 de kg, iar de la inceputul anului si pana in prezent, au fost ridicate de la cetateni 650 kg de astfel de deseuri.

Informatii suplimentare sau solicitari in regim de urgenta, mai ales in cazul obiectelor voluminoase (frigidere, masini de spalat etc), pot fi obtinute apeland telverde 0800.881.188 sau numarul de telefon 021/413.91.15.

 

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.