Marfar deraiat

Circulația feroviară este închisă între stațiile Malu Mare – Banu Mărăcine, după ce un tren marfar a deraiat în 12 august, iar CFR SA a decis devierea traficului pe ruta ocolitoare  Caracal – Piatra Olt – Craiova.

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, urmare evenimentului produs de operatorul de marfă – Grup Feroviar Român (GFR), prin depășirea de către mecanicul de locomotivă a semnalului de circulație aflat pe culoarea roșie, viaductul Cârcea este afectat pe firul I de circulație, pe care s-a produs deraierea.

Trenul aparținând operatorului GFR a intrat pe firul I de circulație, pe distanta Malu Mare – Banu Maracine, pe care accesul era interzis pentru circulația trenurilor, întrucât era închis pentru efectuarea lucrarilor de reparație capitală.

Menționăm că firul II de circulație, respectiv structura viaductului pe firul II nu este afectată.

După evaluarea  primară de către personalul de specialitate CFR  s-a hotârât ca circulația trenurilor să fie deviată pe ruta ocolitoare  Caracal – Piatra Olt – Craiova, până la stabilirea variantelor definitive de reluare a circulației pe Magistrala CF 900 pe distanța Craiova – Caracal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.