MASTERBUILD a finalizat modernizarea depozitului logistic Ravago București

MASTERBUILD a finalizat, în calitate de proiectant și antreprenor general, lucrările de modernizare a depozitului Ravago din București, amplasat pe Șoseaua Odăii. 

Proiectul a cuprins reabilitarea si modernizarea spatiului logistic si de birouri de 6.000 mp al Ravago România, companie ce face parte din grupul Ravago cu sediul în Arendonk, Belgia. 

Este vorba despre modernizarea halei Ravago și extinderea zonei de birouri din cadrul clădirii existente. MASTERBUILD a reabilitat structura metalică în cadrul halei, a reabilitat și extins platformele de depozitare, a realizat noi platforme pentru parcare și pentru un nou grup generator și a construit, de asemenea, o nouă stație de pompe. 

Toate lucrarile de constructie s-au desfasurat fara a fi necesara relocarea activitatii clientului, cu echipa de angajati Ravago desfasurandu-si activitatea in cladirea existenta, concomitent cu derularea lucrarilor. De asemenea, un element de particularitate este ca extinderea structurala a suprafetei de birouri s-a desfasurat in interiorul unei cladiri existente.

Am reusit sa transformam, cu ajutorul partenerilor de la MASTERBUILD, depozitul logistic si birourile din locatia Ravago Odaii intr-o cladire moderna, functionala, aliniata tuturor standardelor de calitate in domeniu”, declara Marius Glavan, Logistics Manager, Ravago Romania.  

Despre MASTERBUILD

Fondata in 2005, MASTERBUILD este una dintre cele mai experimentate companii de constructii si antrepriza generala din Romania. 

MASTERBUILD dezvolta parcuri industriale, facilitati de productie, birouri si logistica, parcuri si magazine de retail, ansambluri rezidentiale, proiecte cu functiuni mixte, cat si proiecte speciale, cu grad inalt de specializare (ex. fundatii speciale, camere controlate termic, compartimente rezistente la foc, camere curate / asa numitele “clean rooms”, pereti rezistenti la explozie, acoperisuri verzi, cladiri “verzi” certificate international, s.a.).  

Despre RAVAGO

Compania Ravago Rom SRL este membra a grupului Ravago Belgia, grup din care fac parte mai mult de 250 companii. 

Ravago Rom este in Romania inca din anul 2002, devenind un furnizor important pe piata materialelor de constructii, oferind sisteme complete de termo si hidroizolatii izolatii de la subsolul pana la acoperisul oricarui tip de cladire, produse fonoizolante, sisteme complete de gips-carton, tavane casetate, materiale pentru finisaje si amenajari interioare, izolatii tehnice (in instalatii), materiale geosintetice pentru infrastructuri rutiere, produse pentru zidarii, sisteme de acoperisuri etc.

Din portofoliul de proiecte pentru care Ravago Rom SRL a furnizat materiale, regasiti: Bucharest One, Herastrau One, Globalworth, Skanska Campus, ELI-NP Magurele, Ana Tower, Renault Preciziei, Blue Rose Expozitiei, Lebada Pantelimon, CT Park, WDP, etc. 

Pe langa gama generoasa de produse comercializate, Ravago Rom SRL ofera partenerilor sai servicii de consultanta tehnica, consiliere si servicii de logistica. Ravago Rom SRL s-a extins in mod continuu, ajungand la 7 depozite de materiale de constructii la nivel national: Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Oradea, Targu-Mures, Timisoara.

Prin certificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001:2015, Ravago Rom SRL isi propune imbunatatirea constanta a performantei oferind in mod consecvent produse si servicii care satisfac atat asteptarile clientilor, cat si cerintele legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.