Mega Image, în Galeria Comercială Platinia din Cluj-Napoca

mega image magazinMega Image a deschis în 8 aprilie primul său magazin din Cluj-Napoca în Galeria Comercială Platinia, situată în Calea Mănăștur nr. 2-6.

“Primul magazin Mega Image din Cluj se deschide in Galeria Comerciala Platinia, „mall-ul din centrul orasului”, care face parte din proiectul mixt cu acelasi nume. Acesta a fost dezvoltat in zona ultracentrala, pe bulevardul Manastur, in apropiere de zona parcului, stadionului si a Salii Polivalente. Galeria Comerciala Platinia va fi cea mai atractiva destinatie de shopping din Cluj, iar Mega Image este principala „ancora” a acesteia, cu un magazin amenajat pe o suprafata de aproximativ 900 de metri patrati”, precizează retailerul.
“Magazinul Mega Image a fost conceput astfel incat sa ofere o experienta inedita de cumparaturi, pornind de la modul de amenajare la consultanta oferita clientilor direct in magazin de catre angajati special pregatiti in acest sens. In Mega Image vei gasi mii de produse, de la cele alimentare la cele de ingrijire si pentru casa, prezentate intr-un spatiu aerisit, prietenos, amenajat tinand cont de cele mai noi tendinte internationale”, mai spun cei de la Mega Image.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.