Membrii UNTRR pot încheia RCA la tarif preferențial

Firmele înscrise la UNTRR pot încheia RCA la un tarif preferențial de 4.000 lei/an prin oferta City Insurance și Safety Broker, informează în 25 aprilie UNTRR.

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a încheiat un protocol de colaborare cu City Insurance și Safety Broker prin care companiile de transport rutier înscrise la UNTRR beneficiază de tarife RCA preferențiale, de 4.000 lei/an pentru autovehiculele de transport marfă de peste 16 tone și la autovehiculele de transport persoane de peste 40 de locuri și de 200 lei/an la semiremorci.

Protocolul de colaborare a fost încheiat pentru o perioadă de un an de zile. City Insurance este unul dintre cei mai activi jucători pe piața RCA, în timp ce Safety Broker a fost lider pe piața de brokeraj în asigurări în 2017.

Pentru a beneficia de tarifele negociate, firmele înscrise la UNTRR vor solicita în scris oferta promoțională la adresa de email rca@untrr.ro .

Mai multe detalii despre oferta RCA puteți găsi pe www.untrr.ro

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizație profesională și patronală, neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează și apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern și internațional, înregistrând de la înființare până în prezent peste 14.000 membri – operatori care efectuează transporturi interne și internaționale de marfă și persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.