Mercedes-Benz Arocs, noua forta in constructii

Mercedes-Benz a reusit un salt urias inainte in ceea ce priveste respectarea standardelor Euro VI: in acest an, isi extinde actuala gama de vehicule cu Arocs, specialistul in constructii. Arocs se alatura modelelor Antos, lansat in sectorul distributiei pe distante scurte in 2012, si Actros, cel care a sarbatorit lansarea sa pe piata in sectorul transporturilor pe distante lungi in 2011. Pe langa o compatibilitate deplina cu mediul inconjurator, datorita standardelor Euro VI, noile vehicule Arocs se disting prin trei calitati remarcabile: putere, eficienta si robustete.

Gama Arocs este disponibila intr-o varietate de neegalat de vehicule, astfel incat sa intampine asteptarile clientilor in acest sector cu aplicatii extrem de diversificate. Noile camioane, printre care cele cu basculante, cu mixere de ciment sau tractoarele, sunt disponibile ca vehicule cu doua, trei si patru axe, cu 16 niveluri de putere de la 175 kW (238 CP) la 460 kW (625 CP). De la inceput, toate motoarele au fost proiectate pentru a indeplini standardele de emisii Euro VI, fiind astfel disponibile la comanda ca versiunile Euro VI.

Segmentul industrial al constructiilor necesita vehicule optime pentru conditiile date de operare. Aproape jumatate dintre toate vehiculele de constructii lucreaza direct pe santiere. Aproximativ o treime livreaza echipamente si materiale de constructie catre locatii, iar 15% sunt implicate in manevrarea betonului.

In plus, exista o mare varietate de cerinte atunci cand vine vorba de mijloacele de transport utilizate in constructii auxiliare sau in sectorul transporturilor ultra-grele. Mai mult, si operatorii de servicii publice necesita, de asemenea, vehicule adaptate nevoilor lor.

Cu ajutorul noilor Arocs, sarcinile de transport din industria de constructii pot fi efectuata mult mai eficient decat inainte. Pentru a fi in masura sa indeplineasca toate aceaste cerinte, chiar si referindu-ne la incarcaturi sensibile cum ar fi cazul vehiculelor cu semi-remorca basculanta sau mixerelor de ciment, Arocs Loader si Arocs Grounder au fost dezvoltate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.