Mercedes-Benz si Cercetasii Romaniei: Gata oricand!

 

Pe parcursul unui week-end, intre 13 si 15 august, Mercedes-Benz Romania si invitatii sai au spus un „Gata oricand!“ hotarat alaturi de Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei – Centrul Local Miercurea-Ciuc, in cadrul unei actiuni de ecologizare desfasurate in Muntii Fagaras – pe Valea Brezei, Valea Sambetei si in Complexul Turistic Sambata de Sus.

In cadrul acestei actiuni, camionul Mercedes-Benz Atego si autovehiculele comerciale usoare Mercedes-Benz Vito si Sprinter au stat non-stop la dispozitia echipelor de ecologizare, pentru mai bine de doua saptamani, strabatand astfel sute de kilometri pe drumurile forestiere si soselele care legau locatiile in care s-au desfasurat actiunile.

In urma acestor activitati de ecologizare, s-au colectat peste 500 de saci (1 sac – capacitate de 160 de litri) plini cu deseuri, in acelasi timp fiind impartite si 2.000 de flyere impreuna cu 5.000 de saci menajeri celor care au venit duminica sa sarbatoreasca in zona ziua de Sf. Marie.

,,Implicarea Mercedes-Benz Romania in aceasta actiune si parteneriatul cu Cercetasii Romaniei sunt menite sa demonstreze faptul ca protectia mediului reprezinta o prioritate pentru noi – atat la nivel global, cat si local, acolo unde ne desfasuram activitatea. Obiectivul Mercedes-Benz este reprezentat de sustenabilitatea pentru un viitor mai bun“, a declarat Gabriel Craciun, Corporate PR/Communications Mercedes-Benz Romania.

Actiunea de ecologizare a reunit peste 60 de cercetasi, membri activi ai Organizatiei, 100 de copii din comunitatile locale, jurnalisti si reprezentanti Mercedes-Benz Romania.

Radu BORCESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.