Mercedes-EQ Pop-Up Store, în Piața Victoriei

Din 17 septembrie, Piața Victoriei din București a devenit electrică, odată cu deschiderea Mercedes-EQ Pop-Up Store, un spațiu care îi invită pe vizitatori să descopere universul electric al Mercedes-Benz.

Instalația temporară va găzdui, timp de patru săptămâni, o expoziție de mașini electrice Mercedes-EQ și îi invită pe vizitatori să facă pasul în lumea mobilități electrice Mercedes-Benz, printr-o serie de activități și evenimente speciale.

Zona dedicată va ocupa partea sudică a parcării din Piața Victoriei, iar vizitatorii vor putea viziona și interacționa îndeaproape cu mai multe modele Mercedes-EQ, care vor fi expuse alături de construcția principală, de 60 de metri pătrați. Mașinile vor putea fi cunoscute în cele mai mici detalii, atât vizuale cât și tehnice, iar, în incinta Pop-Up Store, vizitatorii se vor putea bucura de experiențe marca Mercedes-Benz. Printre mașinile care pot fi admirate se numără modelele electrice ale Mercedes-EQ: EQA, EQC, și EQV.

Mercedes-EQ Pop-Up Store va fi deschis publicului, zilnic, între orele 10 și 22, din 17 septembrie până pe 14 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.