Ministrul Drulă, întrevedere cu ambasadorul Marii Britanii

Ministrul Cătălin Drulă a avut o întrevedere, pe 1 aprilie, la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii,  cu Andrew Noble, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București.

Discuțiile s-au axat pe cooperare, cu evitarea pe cât posibil a eventualelor blocaje și minimizarea efectelor negative asupra transportatorilor și beneficiarilor de servicii de transport internațional, atât de mărfuri, cât și de persoane.

De asemenea, cei doi oficiali au discutat despre proiectele de investiții în infrastructură, care reprezintă o condiție importantă pentru depășirea efectelor negative cauzate de pandemia COVID-19, precum și o modalitate de a facilita creșterea economică, prin atingere obiectivelor asumate privind conectivitatea rutieră și feroviară europeană pe rețeaua TEN-T.

„În încheiere, cele două părți s-au asigurat de întreaga disponibilitate de sprijin în eforturile de adaptare la noile reguli de transparență și comunicare privind orice situație care ar putea sta în calea asigurării conectivității optime în domeniul transporturilor între România și Regatul Unit”, transmite MTI.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.