Ministrul Șova, către protestatarii CFR: Împreună vom rezolva problemele

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a coborât în mijlocul celor peste 2.000 de protestatari de la CFR care au făcut miting în fața sediului ministerului în 23 aprilie, chiar de Ziua Feroviarilor.

Ministrul le-a spus că “împreună” vor rezolva problemele.

“Bună ziua și La mulți ani! Sunt aici ca să știți și voi, pentru că liderii voștri știu, că sunt alături de voi, că știu cu ce vă confruntați, că sunt atent la problemele voastre și împreună vom găsi soluții. Însă problemele dvs trebuie să se rezolve împreună, în liniște, fără presiune, cu încredere reciprocă. Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o arătați și încrederea pe care o arătați ministerului pentru a vă apăra interesele. Atât cât se poate face pentru dumneavoastă, împreună, asta se face acum”, i-a asigurat ministrul Transporturilor.

Principalele revendicări ale angajaților CFR sunt adoptarea Statutului Personalului Feroviar şi salarii decente.

Mitingul este organizat de Federaţia Mecanicilor de Locomotivă din România, Federaţia Naţională a Sindicatelor din Transporturi “ELCATEL”, Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România, Federaţia Sindicatelor Alfa Transport şi Federaţia Naţională Sindicală din Infrastructura Feroviară, organizaţii grupate în Alianţa Federaţiilor Tehnice Feroviare, împreună cu Federaţia Naţională “Drum de Fier”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.