Ministrul Stroe, întâlnire cu sindicatele feroviare

Noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, a deschis în 19 octombrie seria de întâlniri cu partenerii sociali care activează în domeniile de activitate gestionate de minister.

Astfel, Felix Stroe s-a întâlnit la sediul Ministerului Transporturilor cu liderii federațiilor sindicale feroviare.

Au fost discutate subiecte precum: situația existentă la nivelul companiilor din calea ferată, soluții pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și actele normative  care trebuie promovate pentru dezvoltarea domeniului feroviar.

”La început de mandat vreau să vă transmit dumneavoastră și oamenilor pe care îi reprezentanți că veți avea în mine un partener de dialog. Ceea ce, însă vă cer, atât dumneavoastră cât și angajaților din companiile feroviare este să începem să reconstruim ce a reprezentat odată calea ferată. Nu va fi un drum ușor dar aveți alături un om care știe ce înseamnă disciplina, profesionalismul și onoarea. Până în prezent tot ceea ce am construit, am realizat pentru că am avut alături o echipă. De aceea, vă invit să fiți alături de mine, să avem un dialog sincer, constructiv iar dacă vor mai fi și greșeli, să le corectăm cât mai repede”, le-a spus Felix Stroe liderilor sindicatelor feroviare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.