Mitingul Cartel Alfa si BNS inchide vineri traficul rutier pe Bd Geniului

Mitingul de protest programat de Federatia Sindicala Cartel Alfa si de Blocul National Sindical pentru vineri, 25 iunie, in intervalul orar 9:00 – 11:00, la Palatul Cotroceni din Capitala, inchide traficul rutier de la ora 8:00 la 11:30 pe Bd. Geniului, intre Bd. Iuliu Maniu, Piata Danny Huwe (Razoare) si intersectia Sos. Panduri cu Str. Dumitru Bagdasar, pe ambele sensuri de circulatie.

Cele doua federatii sindicale estimeaza prezenta a aproximativ 4.000 de persoane la protest. Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti estimeaza o aglomerare a traficului rutier si recomanda conducatorilor auto sa evite, pe cat posibil, tranzitarea zonei in intervalul dedicate mitingului si sa aleaga ca ruta ocolitoare Bd. Timisoara – Str. Razoare – Sos. Panduri sau Bd. Iuliu Maniu – Sos. Virtutii.

Totodata politistii recomanda participantilor la trafic sa nu blocheze centrul intersectiei, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera aflati in zona pentru dirijarea si fluidizarea traficului rutier.

Problemele din trafic pot fi sesizate de catre cetateni la Dispeceratul Brigazii Rutiere a Capitalei – telefon 021.9544.

 

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.