Mogo România, peste 400 de dealeri auto pentru credite auto

Majoritatea clienților Mogo România accesează împrumuturile IFN-ului la recomandarea dealerilor din țară, dintr-o rețea de peste 400 de specialiști auto, care identifică nevoile acestora, implicit pe cea de finanțare.

Totuși, numărul clienților care vin din mediul online a crescut cu 30% în primul an al pandemiei, astfel că Mogo își concentrează resursele pentru consolidarea segmentului de digitalizare cu tot ce presupune acesta. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

„Digitalizarea reprezintă cea mai mare provocare pe care ne-am asumat-o în prezent la Mogo România. Este un segment pe care în ultimul an am înregistrat progrese considerabile, vizibile în creșterea eficienței și satisfacției clienților noștri. Avem în plan lansarea unui produs 100% online, cu aprobare rapidă, într-o platformă în care clientul să poată accesa finanțarea și o selecție variată de mașini din care să aleagă”, declară Ionuț Badiu, directorul general al Mogo România. 

În acest sens, foarte importantă este și zona de KYC (know your customer), unul dintre cele mai dezvoltate paliere din cadrul Mogo România, care elimină o parte importantă din riscurile asumate de instituțiile financiare. În prezent, fluxul companiei permite identificarea clientului digital, pe baza unui selfie, dublat de un apel telefonic în timpul căruia clientul trece printr-un proces care asigură conformitatea. Reprezentanții IFN-ului lucrează la automatizarea completă a procesului, într-o manieră care să asigure și securitatea datelor. 

Mogo România este sprijinită în demersurile sale de grupul internațional din care face parte, Eleving Group, care deservește peste 350.000 de clienți de pe 3 continente, din Țările Baltice, Europa Centrală, de Est și Sud-Est, precum și din Caucaz, Asia Centrală și Africa de Est. Selectat în 2020 în Top 1000 Europe’s Fastest Growing Companies de către Forbes, pentru capacitatea de scalare a businessului într-un mod rapid și eficient în țările în care activează, Eleving Group are peste 2.600 de angajați și sprijină Mogo în executarea strategiilor stabilite cu reprezentanții săi, oferind totodată autonomia de creare a procedurilor și a produselor adaptate pieței locale. 

Pentru îndeplinirea obiectivelor de business, echipei i s-a alăturat recent un nou Sales Manager, Andrei Constantin, care a lucrat în trecut pentru instituții financiare precum Bancpost și OTP Advisors, dobândind o experiență solidă atât vânzările B2B și B2C, precum și în aria de people și team management.

„Din experiența de până acum am înțeles că principalul meu obiectiv este de a-mi ajuta colegii, de a le facilita un cadru de lucru mai eficient, iar față de ei am o mare apreciere, pentru că alături de ei am evoluat și de la ei am învățat cum să devin un om de vânzări sau un mananger mai bun. În ceea ce privește Mogo, compania trece printr-o schimbare pozitivă, o transformare a modului de lucru și are o echipă de management complet nouă. Aceste aspecte au cântărit foarte mult în decizia de a mă alătura companiei, întrucât avem oportunitatea și responsabilitatea de a ne pune amprenta asupra strategiei și de a construi ceva nou, într-un mediu agil și orientat către creștere și performanță”, a declarat Andrei Constantin, sales manager în cadrul Mogo România. 

Atuul principal al Mogo România, mai explică noul Sales Manager, este transparența procesului de finanțare, facilitat atât de reprezentanții companiei, cât și de dealerii parteneri ai acesteia, prin care sunt evitate orice potențiale neînțelegeri între client și IFN. 

În România, creditarea auto este văzută de către cei de la Mogo cu având un mare potențial de creștere, în special prin prisma faptului că vizează un segment de clienți diferit de zona bancară, acoperind astfel un gol în ceea ce privește finanțarea acestora.  Mogo oferă posibilitatea de împrumuturi auto și persoanelor nebancabile sau nefinanțabile, persoane care au venituri mici sau care au un istoric negativ în biroul de credite.  

Despre Mogo România

Mogo România activează din anul 2017, finanțând persoanele fizice și persoanele fizice autorizate pentru achiziția de mașini noi sau second-hand. În perioada sa de activitate, Mogo a finanțat peste 12.000 de clienți.

Despre Eleving Group

Eleving Group este un fintech cu prezență în 14 țări, pe trei continente: Europa, Asia și Africa. Grupul activează în industria serviciilor financiare și este una dintre cele 1.000 de companii cu cea mai rapidă creștere din Europa în 2020 și 2021, conform Financial Times. Compania are în prezent peste 2.600 angajați, peste 350.000 clienți și peste 1 miliard de euro finanțați.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.