MOL România lansează serviciul integrat Gold Fleet Manager

MOL România şi partenerul său Arobs Transilvania Software au lansat soluţia integrată de alimentare şi monitorizare a flotei auto – Gold Fleet Manager. Scopul serviciului este de a oferi clienţilor un singur furnizor şi mai multe beneficii – optimizarea costurilor generate de parcul auto, eficientizarea activităţii flotei şi reducerea costurilor operaţionale.

Gold Fleet Manager reprezintă îmbinarea cu succes a avantajelor cardului de carburant cu acceptare internă şi internaţională MOL Gold şi ale soluţiei nr. 1 de optimizare a rutelor din România – Track GPS. Se estimează că implementarea noii soluţii poate genera o reducere cu 15 – 25 % a costurilor operaţionale pentru clienţi, prin monitorizarea consumului, protecţie împotriva utilizării neautorizate a vehiculului, diminuarea uzurii parcului auto,  creşterea eficienţei flotei prin optimizarea rutelor şi a timpului de livrare.

Gold Fleet Manager reprezintă un serviciu integrat, dezvoltat împreună cu partenerul nostru Arobs Transilvania Software, pentru companiile care doresc să utilizeze o soluție convenabilă, simplă și sigură pentru achizițiile de combustibil și servicii conexe, să aibă confortul utilizării sigure a cardului și control asupra achizițiilor, să utilizeze una dintre cele mai mari rețele de stații de alimentare din România şi să sporească astfel performanţa flotelor auto, dar şi să îşi optimizeze costurile primind toate aceste beneficii printr-o soluţie unică, de la un singur furnizor”, a declarat Cătălin Constantinescu, Head of Commercial & Logistics MOL România.

Cardurile de carburanţi MOL Gold sunt dedicate companiilor cu un consum lunar ce depăşeşte 500  de litri de carburant şi reprezintă o soluţie eficientă de administrare a alimentării flotelor. Cardurile MOL GOLD pot fi configurate în funcţie de opţiunea clientului, care poate stabili categoriile de produse şi servicii ce pot fi achiţionate în benzinării, criteriile de identificare sau limitǎrile cantitative.

Soluţia Gold Fleet Manager poate fi achiziţionată pe bază de contract, în regim B2B, serviciul de contractare fiind  accesibil atât clienţilor posesori de card MOL Gold, cât şi potenţialilor noi clienţi.

Pentru mai multe informaţii despre cardul MOL Gold, accesaţi https://www.molgroupcards.com/ro

Grupul MOL este o companie internațională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 30 de ţări, aproximativ 25.000 de angajaţi în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie. În domeniul explorării și producției de hidrocarburi, experiența de peste 80 de ani a Grupului sprijină operațiunile de producție în 8 țări și activitățile de explorare în 13 țări. Grupul MOL controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 10 țări, din care 213 în România.

Despre Arobs

Cu o experienţă de 20 ani pe piaţa de IT, AROBS este o companie cu acţionariat 100% românesc, specializată pe dezvoltarea de soluții software pentru industrii precum: transporturi rutiere, automotive, turism, distribuție și retail, farmaceutică etc. Cu o echipă mulţinaţională, formată din aproximativ 700 de angajaţi, localizaţi în șase centre din România (Cluj-Napoca, Baia Mare, Iaşi, Bucureşti, Suceava și Târgu Mureş), compania se regăseşte în Top 100 angajatori ai judeţului Cluj şi în Top 5 angajatori de pe piaţa locală de IT. În afara României, AROBS deţine încă patru birouri de servicii, în Republica Moldova, Ungaria, Germania şi Indonezia.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.