momondo.ro, garanția celui mai bun preț la bilete de avion și cazare

Mai mult de un sfert dintre călători (28%) la nivel mondial preferă să facă economii la biletele de avion sau la cazare atunci când plănuiesc o escapadă, conform studiului internațional despre călătorii realizat de motorul de căutare momondo.ro în 2018.

Mircea Giurcă

Pentru toți acești călători atenți, care caută cel mai bun preț pentru a descoperi lumea, momondo adaugă la garanția celui mai bun preț pentru hoteluri garanția pentru zboruri.

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

„Noi, la momondo, credem în puterea călătoriilor de a ne deschide mintea și sufletul față de lumea din jur și știm că găsirea celui mai bun preț la zboruri și cazări este cel mai important factor care permite cât mai multor oameni să călătorească. Cu noua garanție a celui mai bun preț, îi asigurăm pe utilizatorii noștri de alegerea celei mai bune oferte atunci când caută bilete de avion și cazare. Acesta este intenția din spatele garantării celui mai bun preț: de a le oferi posibilitatea cât mai multor oameni să îndrăznească și să fie curioși să descopere lumea”, adaugă Mircea Giurcă, reprezentantul momondo în România.

Garanția celui mai bun preț de la momondo se aplică imediat.

Cum funcționează garanția celui mai bun preț pentru zboruri și hoteluri de la momondo

Dacă ai găsit și ai rezervat un zbor sau o cazare prin momondo.ro, dar ai fi putut rezerva printr-un alt website de călătorii din România, în aceeași zi calendaristică, noi îți restituim diferența dintre prețul zborului / cazării și oferta mai avantajoasă. Pentru a putea înainta cererea pentru garanția celui mai bun preț de la momondo, călătorii trebuie să aibă în vedere următoarele:

  1. Să găsească și să rezerve oferta mai ieftină pentru cazare sau cea pentru zbor la clasa economică, prin momondo.ro.
  2. Dacă au găsit aceeași ofertă disponibilă în lei, la un preț mai mic, în aceeași zi calendaristică pe un website de rezervări românesc, sunt rugați să ne trimită dovada achiziționării și documentele care demonstrează faptul că este vorba despre aceeași ofertă.
  3. Dacă solicitarea pentru garanția celui mai bun preț se dovedește a fi validă, noi rambursăm diferența.
  4. Garanția celui mai bun preț este disponibilă pentru o diferență a tarifului de zbor de maximum 2.000 de lei.

Detalii despre termenii și condițiile aplicate acestui serviciu pot fi accesate pe https://www.momondo.ro/despre-noi/garantie-de-pret/.

Despre momondo

momondo.ro este un motor de căutare gratuit care compară cele mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri și închirieri auto la nivel global. momondo a primit numeroase distincții internaționale și a fost recomandat de către publicații importante, cum ar fi: New York Times,  CNN, Frommer’s și The Daily Telegraph. momondo are birourile în Copenhaga și este prezent pe 30 de piețe internaționale. Aplicațiile pentru mobil gratuite sunt disponibile pentru iPhone si Android. momondo este parte din KAYAK, companie independentă în cadrul Booking Holdings Inc.

Despre studiul internațional despre călătorii

momondo realizează studiul internațional despre călătorii în fiecare an, din 2014. În 2018, am întrebat 26.216 oameni din 26 de țări diferite despre obiceiurile lor de călătorie. Colectarea datelor a avut loc între 9 și 17 ianuarie 2018 prin intermediul unui chestionar online de tipul cercetării Cint. Respondenții au vârste cuprinse între 18 și 65 de ani dintr-un eșantion reprezentativ pentru  fiecare țară în funcție de vârsta, sexul și aria geografică.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.