Mopeduri pe timp de criza

Primaria Sectorului 6 al Capitalei a inregistrat, de la inceputul anului, 20 de mopeduri, dintre care 12 doar in aceasta luna, semn ca aceste mijloace de transport sunt avantajoase pe timp de criza.

 

Autoritatea locala ii informeaza pe cetatenii posesori de mopeduri ca acestea se pot inmatricula la Compartimentul Inregistrari Mopeduri, din cadrul Directiei Locale de Evidenta a Persoanelor Sector 6, ce functioneaza, din noiembrie 2007, in Str. Drumul Taberei nr. 18 (Complexul Orizont). Pentru inregistrare, posesorii mopedurilor trebuie sa se prezinte cu actul de identitate (in original si copie – pentru persoane fizice), cartea de identitate a vehiculului (in original si copie), dovada platii taxelor si dovada efectuarii inspectiei tehnice (in original si copie) – pe care sa se mentioneze ca vehiculul este apt de a circula pe drumurile publice si nu prezinta pericol pentru participantii la trafic.

Taxe ce trebuie achitate in contul RO08 TREZ 7062 1360 250X XXXX, deschis la Trezoreria Sector 6, cod fiscal: 12380248: certificatul de inregistrare – 24 lei, taxa de inregistrare – 40 de lei, placuta cu numar – 30 lei. Aceste taxe se adreseaza mopedurilor cu capacitate cilindrica de pana la 50 cmc. Placutele cu numere de inmatriculare si certificatele de inregistrare se inmaneaza personal solicitantului. Programul de lucru cu publicul pentru primiri acte este de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 13.00, iar pentru eliberari de acte, intre 13.00 – 14.00. Informatii suplimentare privind inregistrarea/radierea mopedurilor, cat si documentele necesare, le puteti gasi accesand site-ul www.evidentapersoanelor6.ro sau la telefon 021.413.10.18.

Vehiculele apartinand Primariei Municipiului Bucuresti, Primariilor Sectoarelor 1 – 6, precum si institutiilor publice, regiilor autonome, societatilor comerciale si serviciilor publice aflate in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti sau al Consiliilor Locale ale Sectoarelor 1 – 6 sunt scutite de la plata taxei de inregistrare.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.