A murit Nadir Bălășel, directorul general adjunct al FAN Courier

Nadir BalaselEchipa FAN Courier anunță cu regret trecerea fulgerătoare în neființă a directorului general adjunct Nadir Leonard Bălășel, unul dintre pionierii industriei de curierat din România.

Iată întreg mesajul transmis redacției:

Timp de 26 de ani, Nadir Bălășel s-a dedicat formării și dezvoltării industriei de specialitate,  în echipele Cargus și FAN Courier.

În calitate de director general adjunct al FAN Courier, Nadir Leonard Bălășel coordona întreaga echipă de peste 5.250 de angajați. În vârstă de 49 de ani, căsătorit, cu doi copii, Nadir Leonard Bălășel, căruia i se spunea ”Căpitanul,  a absolvit Academia Navală din Constanța, era pasionat de yachting, ship&boat și de cursele de Formula 1.

Suntem șocați și profund îndurerați. Am pierdut nu doar un coleg, ci un prieten și un tovarăș de nădejde, un om pe care te puteai baza, un ”Căpitan”  în adevăratul sens al cuvântului. Am fost colegi și prieteni mai bine de 23 de ani și ne este cumplit de greu să aceptăm că mâine este ultima zi în care îl vom mai vedea. Dumnezeu să-l odihnească!”, au declarat fondatorii companiei.

Corpul neînsuflețit al lui Nadir Leonard Bălășel va fi depus luni, 30 ianuarie, la sediul central al FAN Courier după care va fi transportat la Biserica Ghencea, din str. Gârleni. Înmormântarea va avea loc marți, 31 ianuarie, la cimitirul Ghencea Civil, începând cu ora 12.00.

Drum lin, Căpitane!

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.