New Kopel Group “Spune DA!” marilor provocări și micilor oameni

New Kopel Group, Copii_UrlatiNew Kopel Group a trimis echipa sa de voluntari la 79 de copii, vineri, 7 aprilie, în Postul Paștelui, cu dulciuri și jucării. Cei 79 de copii – 52 cu vârste între 3 și 18 ani, din București și 27, cu vârste între 3 și 16 ani, din Urlați – i-au răsplătit cu bucurie și energie pozitivă.

Noi spunem Da! marilor provocări și micilor oameni prin puținul pe care reușim să îl oferim de 2 ori pe an. Este tot ceea ce ne trebuie pentru a continua să sperăm alături de acești micuți că, odată, va fi mai bine pentru ei iar oamenii mari vor ajunge să înțeleagă de ce copiii chiar merită respectul nostru. Ei sunt viitorul României de care trebuie sa ne pese.”, declară Tal Lahav CEO New Kopel Group

Inițiativa New Kopel Group, cu sprijinul Asociației “Ana si Copiii” și a altor companii precum Menatwork, Eurex și Carlsrom este ultima dintr-o serie de alte șase de acest fel organzate de New Kopel Group sub platforma “Spune DA!”. Întotdeauna obiectivul a fost acela de a ajuta copiii să zâmbească și să se simtă apreciați.

În decembrie 2016, SIXT Rent a Car România, parte a New Kopel Group, a obținut certificarea SIXT Glory CSR 2016. Premiul reprezintă dovada aprecierii eforturior companiei în direcția implicării continue în activiăți de CSR menite să sprijine copiii aflați în dificultate. Platforma “Spune Da!”, sub care New Kopel Group desfășoară activități de CSR, este deja activă de 3 ani.

New Kopel Group, Copii Urlati_2

În România multe lucruri s-au schimbat în bine în contextul în care pătura de mijloc, motorul economiei, se dezvoltă treptat. Rămân însă lucruri de rezolvat care fac parte din responsabilitatea care îi revine fiecărui om în parte sau fiecărei companii responsabile: copiii noștri, copiii români.

Conform informațiilor furnizate de Eurostat, în țara noastră, 1 din 5 copii abandonează școala și 51% trăiesc în pragul sărăciei. Doar în București și în Ilfov sunt aproximativ 100.000 de copii în această situație. Lipsurile materiale duc spre abandon familial, abandon școlar și excludere socială în contextul unei îngrădiri a dreptului la o dezvoltare fizică normală.

Investim în copii și credem în dezvoltarea sustenabilă. În 2008, am înființat Centrul de Zi “Ana și Copiii” – București, unde, de-a lungul celor peste 9 ani de activitate, am obținut rezultate remarcabile cu toți copiii, adolescenții și tinerii implicați în program: promovabilitate 100%, toți adolescenții din program au finalizat liceul sau o școală de meserii și au fost angajați, peste 300 de voluntari. În 2014, am înființat un astfel de centru și în Urlați, jud. Prahova. Aici vin zilnic 50 de copii. Ne bucurăm de recunoaștere în comunitate și de o bună colaborare cu celelalte instituții.” Din 2017, funcționăm și în județul Călărași și, de asemenea, lucrăm la ridicarea unui Centru propriu în București unde vor exista minim 100 de copii.”, declară Mihaela Voivozeanu, Președinte Asociația Ana și Copiii.

Casa Maria, ajutoare, New Kopel Group

Despre Ana și Copiii:

Asociația “Ana și Copiii”, organizație neguvernamentală, având o experiență de aproximativ 10 ani în domeniu, este unul dintre cei mai importanți furnizori privați, acreditați de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în servicii directe pentru copii și adolescenți proveniți din medii defavorizate. În prezent, sprijinim 317 copii din 100 de familii și coordonăm 3 Centre de Zi în județele București, Prahova și Călărași. Beneficiarii programelor “Ana și Copiii” sunt copii proveniți din familii defavorizate, cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani și membrii familiilor aparținătoare.

Pentru mai multe informații vizitați: www.anasicopiii.ro

Despre New Kopel Group:

Obiectivul New Kopel Group a fost mereu acela de a crea soluții personalizate adaptate nevoilor reale ale clienților. Ne-am dorit să oferim toate soluțiile existente pe piața auto și am creat sistemul “One-Stop Shop” prin care oferim servicii integrate. Clienții au astfel posibilitatea de a opta pentru unul sau mai multe servicii în funcție de nevoile lor concrete. În prezent, aproximativ 80% dintre clienții noștri accesează 4 sau 5 servicii simultan. De asemenea, datorită sinergiei Grupului și pentru că dispunem de serviciile de rent-a-car și de leasing operațional, din 2015, ne-am îndreptat atenția spre IMM-uri și spre companiile de tip Start Up. Le oferim acestora accesul la beneficii pe care doar marile companii le au. Pentru mai multe informații vizitați: www.newkopel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.