New Kopel Group va cumpăra 1.500 de mașini noi în 2017

Tal Lahav, CEO New Kopel Group
Tal Lahav, CEO New Kopel Group

New Kopel Group are planuri îndrăznețe pentru 2017: va investi peste 20 de milioane de Euro in toate diviziile sale și va cumpăra peste 1.500 de mașini noi.

Pentru acest an, Grupul si-a stabilit ca obiectiv cheie o crestere a flotei administrata in leasing operational cu 20% si o intensificare a activitatii de Rent a Car, cu pana la 15%.

“Ne dorim sa facem din 2017 unul de succes. Suntem atenti la miscarile pietei si la nevoile clientilor nostri.  La nivel de Grup, am construit o echipa talentata si creativa de profesionisti capabili sa ofere simultan toate solutiile existente la acest moment in industria auto: rent a car, leasing operational, vanzari de masini SH si noi si service auto. Intampinam nevoiele clientilor nostri, printre altele, cu solutii customizate, servicii de top si flexibilitate. Sustinem IMM-urile prin oferirea unor beneficii de care doar companiile mari se pot bucura. Profesionalismul, inovatia si implicarea totala a echipei nostre de manageri si a angajatilor nostri ne face diferiti, in acord cu misiunea “Always Yes” care va domina intreaga activitate in 2017. Avem obiective de business ambitioase si vom continua sa oferim si in 2017 acelasi profesionalism, servicii de top, creativitate si chiar mai mult de atat.”, declara  Tal Lahav CEO New Kopel Group

In 2016, New Kopel Group a investit 13 milioane de Euro in Romania si a inregistrat o crestere cu 25% a flotei, pana la 3.500 de masini cate are acum (Leasing Operational si Rent a Car). In 2017, activitatea din cadrul SIXT Rent a Car va creste cu 15%, iar cea a SIXT New Kopel Operational Leasing, cu 20%. Mai mult, numarul de masini pe care compania estimeaza ca le va vinde prin intermediul diviziei de SH va creste cu pana la 15%. Grupul estimeaza o crestere similara de 15% si a activitatii service-ului Union Motors, unul dintre cele mai mari din Romania.

Unul dintre obiectivele New Kopel Group pentru acest an este si dezvoltarea portofoliului de clienti. Grupul a avut in 2016, in divizia de leasing operational, peste 300 de clienti activi si intentioneaza o crestere a numarului acestora cu pana la 15%, in 2017. Portofoliul de clienti reprezinta un mix din mai multe zone precum IT&C, FMCG, Real Estate, farma, auto, zona financiara si nu numai.

Anul acesta, Grupul va continua sa fie aproape de clienti si sa le ofere aceleasi servicii customizate, servicii de top, flexibilitate si incredere. Mai mult, New Kopel Group va pune accent pe angajati prin crearea unui cadru care sa le stimuleze dezvoltarea profesionala.

New Kopel Group este prima companie de leasing operational din Romania si una dintre companiile de top din industria auto.  “Obiectivul New Kopel Group a fost mereu acela de a crea solutii personalizate adaptate nevoilor reale ale clientilor. Ne-am dorit sa oferim toate solutiile existente pe piata auto si am creat sistemul “One-Stop Shop” prin care oferim servicii integrate.

Clientii au astfel posibilitatea de a opta pentru unul sau mai multe servicii in functie de nevoile lor concrete. In prezent, aproximativ 80% dintre clientii nostri acceseaza 4 sau 5 servicii simultan. De asemenea, datorita sinergiei Grupului si pentru ca dispunem de serviciile de rent-a-car si de leasing operational, din 2015, ne-am indreptat atentia spre IMM-uri si spre companiile de tip Start Up. Le oferim acestora accesul la beneficii pe care doar marile companii le au.

Accentul pus pe serviciile personalizate a dus in 2015 la crearea unui serviciu unic pe piata locala, posibilitatea de a inchira o masina cu doar 9.99 Euro pe zi, in weekend. De asemenea, am lansat Programul Prima Masina SH sau “Pachetul Fara Griji”, gandit sa vina in sprijinul romanilor care isi doresc sa cumpere o masina Second Hand. Programul a fost vandut integral in 2 ani”, se arată în prezentarea companiei.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul www.newkopel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.