Nodul rutier de la Margina va fi gata în august

lucrari, asfaltareNodul rutier de la Margina, aferent secțiunii D a autostrăzii Lugoj – Deva, va fi finalizat în luna august, l-au asigurat constructorii pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, aflat luni, împreună cu reprezentanţi din conducerea CNAIR, în inspecție pe șantierele loturilor 2, 3 și 4 ale acestei autostrăzi pentru a evalua stadiul și calitatea lucrărilor.

Pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva, din cei 28,6 km au fost deschişi traficului 15 km iar în prezent, lucrările rămase înregistrează un progres fizic de aproximativ 60%.

Secțiunea E din autostradă urmează să fie relicitată din cauza necesităţii construirii ecoductului pentru mamifere mari. Legătura între lotul 2 şi 3 se va face până la finalizarea acestuia, prin DN 68 A.

Lotul 3, în lungime totală de 21,14 km, este asfaltat 80%, iar stadiul de realizare a lucrărilor este 75%.

Pe lotul 4, de 22,139 km, rata de execuţie este de 52% iar asfaltul este turnat pe 68% din suprafață.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor, pe ambele loturi, este luna decembrie a acestui an.

“Vreau să văd constructori serioși care lucrează și își respectă termenele, care nu trag de timp căutând chichițe juridice prin care să solicite bani în plus. Celor de la CNAIR le cer să rezolve problemele de avize și autorizații și să nu mai aștepte să se rezolve de la sine. Vor exista penalități pentru cei care nu-și fac treaba, atât pentru antreprenori, cât și pentru beneficiar. Vreau să văd deopotrivă din partea ambelor părți colaborare și eficiență. Vreau să văd termene respectate”, a declarat ministrul Răzvan Cuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.