Noi anvelope On/Off-Road sub brandul Dayton

anvelope daytonNoi anvelope On/Off-Road sunt lansate de Bridgestone sub brandul Dayton, extinzându-și gama pentru camioane: Dayton D800M pentru direcţie şi D800D pentru tracţiune, dedicate serviciului mixt de tip on/ off-road.

Fabricate în Europa şi supuse controalelor de calitate ale Bridgestone, anvelopele Dayton de tip on / off-road oferă conducătorilor de camioane aceleaşi “performanţe esenţiale la cel mai bun preţ” pe care le oferă şi seria de anvelope de şosea pentru camioane lansată de brandul Dayton în anul 2015.

Rezistente la tăieturi şi rupere

Ambele anvelope Dayton on/ off-road sunt proiectate să reziste la cele mai dure condiţii, chiar şi atunci când ieşi de pe asfalt şi conduci pe pietre, pamânt, în şantiere, aplicaţii forestiere sau de colectare de deşeuri.

Anvelopele Dayton on/ off-road sunt fabricate pentru a permite deplasarea cu uşurinţă a camioanelor pe suprafeţe dure şi denivelate, asigurând tracţiunea şi aderenţa necesare în aceste condiţii.

Datorită omologărilor de tip M+S şi simbol alpin, aceste anvelope vor continua să ofere performanţe remarcabile chiar şi în zonele acoperite de noroi sau zăpadă, precum şi în condiţii severe de iarnă. Mai mult, compusul lor din cauciuc special, dezvoltat pentru o rezistenţă ridicată la tăieturi şi rupere, protejează banda de rulare şi carcasa de avarii costisitoare pe suprafeţe abrazive.

Reşapare pentru o valoare şi mai mare

Datorită expertizei recunoscute a companiei Bridgestone în materie de carcase, ambele noi anvelope durabile lansate de Dayton pot fi reşapate – spre deosebire de multe alte anvelope importate cu preţuri mici. Această reşapare asigură anvelopelor Dayton o durată mai mare de viaţă, ceea ce le face să fie o investiţie excelentă.

“În cazul în care condusul în afara şoselei este o parte a afacerii tale, noile anvelope robuste on/ off-road Dayton îţi vor oferi durabilitatea şi fiabilitatea de care ai nevoie”, afirmă Harald Van Ooteghem, Senior Manager Truck & Bus Tyres Category Management în cadrul Bridgestone Europe.

Însă valoarea noilor anvelope Dayton on/ off-road nu se opreşte aici:

  • Ambele anvelope au nervuri de legătură între blocurile benzii de rulare în zona centrală, care sporesc rigiditatea circumferenţială şi ajută la minimizarea uzurii neuniforme de tip “vârf-călcâi”. Acest lucru prelungeşte durata de viaţă a anvelopelor şi ajută la maximizarea duratei de funcţionare, reducând costurile de întreţinere. Design-ul cu nervură de legătură, precum şi rezistenţa anvelopei la uzură neuniformă, asigură de asemenea şi drumuri comfortabile şi silenţioase pe autostradă.
  • Dayton D800M şi D800D (pentru dimensiunea 315/80 R22.5) sunt dotate cu un design de tip “slim bead”, dezvoltat pentru reducerea greutăţii anvelopei, creşterea sarcinii utile şi reducerea rezistenţei la rulare, însă fără a compromite durabilitatea.

Performanţă indiferent de vreme

Noile anvelope Dayton sunt de încredere pe tot parcursul anului. Ambele au capabilităţi bune pentru condiţii de iarnă şi pot fi manevrate în siguranţă atât pe asflat umed, cât şi pe zăpadă ori gheaţă. Dimensiunile foarte uzuale 315/80R22.5 şi 13R22.5 beneficiază de marcajele M+S şi cel alpin.

Distribuitori exclusivi

Noile anvelope Dayton D800M şi D800D pentru direcţie şi tracţiune în aplicaţii on/ off-road sunt disponibile momentan în dimensiunile 315/80R22.5 şi 13R22.5.

Pentru o valoare adăugată mai mare, clienţii Dayton pot apela cu încredere la expertiza şi cunoştinţele Bridgestone Partner, reţeaua independentă de dealeri de anvelope de camion şi distribuitorii exclusivi de anvelope pentru camioane Dayton din Europa.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi https://www.dayton.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.