Noi defecțiuni pe Autostrada Orăștie-Sibiu

autostrada-închisa-orastie-sibiu-e1470829608706Noi defecțiuni au apărut în carosabil pe Autostrada Orăștie-Sibiu, dar de data aceasta este vorba despre o denivelare a carosabilului, care impune restricţionarea circulaţiei.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează, marţi, că fenomenul nu s-a produs pe tronsonul reabilitat, anul trecut, în regie proprie.

„Circulaţia este restrictionată pe 250 de metri, pe banda 1 (Calea 2), sensul Sebeş-Sibiu. În prezent se circulă doar pe banda 2 (Calea 2), sensul Sebeş-Sibiu, cu restricţie de viteză 60 km/h. Zona este semnalizată corespunzător”, se arată într-un comunicat al CNAIR.

Această restricţie „a survenit în urma identificării unei denivelări la partea carosabilă pe sectorul cuprins între km 286+400- km 286+650, Sălişte-Sebeş. Menţionăm că această denivelare a apărut pe alt sector decât cel refăcut în regie proprie”, mai arată administratorul reţelei rutiere.

Pentru siguranţa participanţiilor la trafic, DRDP Brasov a decis împreună cu Brigada Poliţiei Rutiere, semnalizarea şi restricţionarea acestei zonei.

„Precizăm că reprezentanţii CNAIR SA au evaluat situaţia, o monitorizează permanent şi imediat ce condiţiile meteo se vor îmbunătăţii, CNAIR SA va interveni pentru a o remedia”, se mai arată în comunicatul transmis de companie redacției.

Aminitm că anul trecut, CNAIR de stat a reabilitat în regie proprie o porțiune de 200 de metri din Lotul 3 al acestei autostrăzi, în zona Cunţa-Sălişte, care s-a prăbușit, pur și simplu. Valoarea lucrării a fost de 3,7 milioane de lei.

Lotul 3 a stat închis din septembrie 2015 timp de un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.