Noile camioane electrice Scania în transporturile pe distanțe lungi

Scania introduce soluții complete de vehicule electrice cu baterie pentru transportul regional pe distanțe lungi. Următorul nivel pentru soluțiile BEV
(vehicule electrice cu baterie).

Precizările transmise ZIUA CARGO:

 Scania introduce în prezent următorul nivel de camioane electrice cu baterie, cu emisii zero, soluții adecvate transportului regional de cursă lungă, cu masa brută a vehiculului de până la 64 de tone. Adăugarea camioanelor electrificate la portofoliul Scania este o oportunitate majoră pentru clienții care vor să preia inițiativa și să opereze cu emisii zero la un cost apropriat de cel al camioanelor diesel.

Soluțiile se bazează pe următorul nivel de vehicule electrice cu baterie. Noua generație, disponibilă cu cabine de dormit de tip R sau S, face parte dintr-o soluție completă care va deschide ușa către transportul electrificat, pentru o gamă largă de clienți și aplicații.
 

Cu putere, capacitate de încărcare și autonomie, pentru operațiuni zilnice, fără efort
Dotate cu baterii de 624 kWh, vehiculele electrice Scania asigură mijloacele pentru a face trecerea rapidă către electrificare, aceste vehicule putând fi operate în transportul regional de cursă lungă.
 
„Această inițiativă reprezintă un punct major de cotitură pentru noi și partenerii noștri”, spune Christian Levin, CEO Scania. „În prezent, mărim oferta, în toate aspectele, creând noi oportunități pentru o largă selecție de clienți și întregul ecosistem de transport. Aceste camioane fac parte din soluțiile care conțin toate capacitățile de care are nevoie industria transporturilor pentru a trece la electrificare.”

 

Scania, în parteneriat cu clienții săi, își continuă călătoria pe harta electrificării

„Adăugarea acestor soluții la portofoliul Scania aduce o schimbare majoră clienților care vor să aibă inițiativă”, spune Fredik Allard, Vicepreședinte Senior Vicepresident și Head of Electrification Scania. „Le facilităm clienților noștri tranziția, incluzând valori importante, precum un parteneriat strâns și emisii zero.”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.