Nou director financiar la DB Schenker România

Edgar Bleier se alătură consiliului director al DB Schenker în România pe poziţia de Director Financiar (CFO), informează un comunicat remis redacției.

Edgar Bleier – CFO DB Schenker în Romania

Edgar Bleier deţine mulţi ani de experienţă în diverse poziţii de management în domeniul financiar, în cadrul Grupului DB. El s-a alăturat grupului în iunie 2000, pe poziţia de Economist în cadrul

DB Schenker Rail Romania, a devenit Manager Financiar în anul 2004, iar în 2010 a preluat funcţia de Director Financiar. Afacerile organizaţiei au crescut rapid pe parcursul anilor, astfel încât Edgar Bleier a avut un rol important în expansiunea companiei. Pe lângă atribuţiile sale în România, el a fost responsabil şi pentru DB Schenker Rail Bulgaria în 2009, iar din anul 2012 a ocupat funcţia de Director Financiar în cadrul DB Schenker Rail Ungaria.

”Am adus în companie un expert confirmat, cu o experienţă relevantă în domeniu” a declarat Albin Budinsky, Director Executiv al DB Schenker în România. ”El va consolida în continuare echipa consiliului director prin cunoştinţele sale aprofundate şi prin calităţile personale” a conchis Albin Budinsky.

Despre DB Schenker în România

Cu 4 sucursale, peste 60 de puncte de lucru în toate regiunile ţării şi peste 1.100 de angajaţi, DB Schenker este un furnizor logistic de top, care acoperă perfect piaţa naţională.

Compania oferă o gamă completă de servicii de transport și logistică (rutier: camioane complete şi parţiale, transporturi în regim de grupaj, operaţiuni aeriene, maritime şi feroviare, logistică contractuală – managementul lanţului de aprovizionare, servicii de relocare, servicii vamale și operaţiuni portuare), adaptate la nevoile partenerilor săi.

Despre DB Schenker în Europa de Sud-Est

DB Schenker este un furnizor internaţional de servicii logistice, cu peste 68,000 de angajaţi în 2,000 de locaţii. Schenker & Co AG din Viena serveşte drept Sediu Central pentru Clusterul din Sud-Estul Europei (14 ţări, 5.500 angajaţi).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.