Nou director interimar la TAROM

TAROM are un nou director general interimar: Costin Iordache, care ocupa funcţia de director financiar în cadrul companiei aeriene de stat.

Iordache îl înlocuiește în această funcție pe Mihăiţă Ursu, numit în urmă cu un an, după demisia lui Cătălin Radu Prunariu, la nici 7 luni de activitate la șefia TAROM.

„Astăzi, 4 ianuarie 2023, Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene Române TAROM a luat act de ajungerea la termen a contractului de mandat al directorului general CEO – Mihăiţă Ursu, funcţie deţinută de acesta în ultimul an calendaristic şi în perioada iunie 2020 – iunie 2021. În acest sens, ţinând cont de necesitatea asigurării unei continuităţi în demersurile iniţiate de către companie, Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene Române TAROM l-a numit în funcţia de director general interimar pe domnul Costin Iordache, care la data numirii ocupa funcţia de director financiar în cadrul companiei”, a informat Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.