Nou record la LIQUI MOLY

LIQUI MOLY a obținut în luna august cifra de afaceri record de 50 de milioane de euro, depășind toate rezultatele lunare din istoria de 60 de ani a specialiștilor germani în uleiuri şi aditivi.

„Obținerea unui rezultat excepțional tocmai în luna castraveților murați este demnă de remarcat”, a declarat Ernst Prost, director general la LIQUI MOLY.

În martie, firma s-a apropiat de o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro. Au mai lipsit numai 800 000 de euro. A fost însă suficient pentru un record. Dar acesta este acum numai un reper istoric.

În august, afacerile au crescut cu 20%, reprezentând aproape 10 milioane de euro mai mult față de aceeași perioadă a anului precedent.

În primăvară și toamnă, anotimpuri în general bune pentru acest domeniu, s-a așteptat la o nouă valoare de vârf, dar nu și peste vară, de obicei mai liniștită. Dintre cei aproximativ 800 de angajați, aproape un sfert au fost în concediu.

„Nu vorbim numai despre o cifră de afaceri mai mare, ci și despre mai multă activitate. Au trebuit să fie înregistrate, produse, derulate și transportate comenzi suplimentare.“

LIQUI MOLY a crescut de-a lungul anilor. În ultimii opt ani cifra de afaceri s-a mai mult decât dublat.

Ernst Prost: „Ne străduim în permanență să depășim valorile de vârf. În august, luna concediilor, am reușit aceasta într-un mod impresionant.”

Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Î

nfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania, condusă de proprietarul său Ernst Prost, îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2016 a obţinut o cifră de afaceri de 489 milioane euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.