Nou serviciu intermodal GEFCO din Europa în China, prin Riga

GEFCO lansează noul serviciu intermodal GEFCO din Europa în China, prin punctul de trecere din Riga.

Compania de transport și logistică GEFCO, în strânsă colaborare cu Transcontainer JSC și alți parteneri din industrie, lansează o nouă rută pentru livrările multimodale ce leagă Germania și China prin Portul Riga din Punctul de Trecere Baltic.

Primul tren cu containere de 52 x 40 și-a început călătoria din Riga către China pe data de 10 mai.

„Soluțiile Drumului Mătăsii devin din ce în ce mai importante în ceea ce privește logistica dintre China și Europa. Clienții caută oportunităţi pentru a reduce timpul de tranziţie și a oferi servicii de înaltă calitate. Punctul de trecere din Riga este o rută alternativă pentru a ajunge în China pe cale ferată. Considerăm că prin lansarea acestei operațiuni și demonstrând beneficiile și competitivitatea acestei noi soluții, vom putea opera zilnic nu numai pentru livrări către China, ci putând ajunge în China din Europa”, subliniază Martynas Kersys, Director General al GEFCO Țările Baltice.

Onouă filială în Chongqing

CHINA. GEFCO a deschis o nouă filială în Chongqing pe data de 6 ianuarie. Ca parte esențială a extinderii GEFCO pe piața mondială, noua filială reflectă concentrarea grupului pe piața logistică pentru vehicule în China.

Laurent Sik, Manager General al GEFCO China, a afirmat: „GEFCO se dedică satisfacerii nevoilor de piaţă, oferind servicii personalizate de înaltă calitate, eficiență și cu o performanță mai ridicată a costurilor. Am dezvoltat noi planuri pentru Drumul Mătăsii și oferim servicii de transport stradal din ușă în ușă din vestul țării până la Chongqing. Ajutăm clienţii să-și optimizeze lanțul de aprovizionare pentru a-și consolida competitivitatea.”

Primul tren cu blocuri de container, în Orientul Îndepărtat Rus

RUSIA. Totodată, GEFCO Rusia a transportat primul tren cu blocuri de container în Orientul Îndepărtat Rus. Trenul de 800 de metri a călătorit din Komsomolsk-on-Amur către portul Vladivostok (1,163 km), cu 35% mai repede decât media.

Este primul de acest gen organizat în totalitate de GEFCO pentru un client. Dmitry Verbov, șeful departamentului de cale ferată GEFCO Rusia, a declarat: „Fiecare pas, de la încărcarea marfii din fabrică (în orașul Amursk) la închirierea unei nave (Vladivostok) și manipularea încărcăturii, a fost îndeplinit de GEFCO în colaborare cu diferite departamente ale RZD Holding pentru îndeplinirea nevoilor clientului. Valoarea adăugată a serviciului este mai importantă pentru clientul nostru mulţumită procesului implementat“.

Un nou oficiu regional în Chelyabinsk

GEFCO Russia are acum un nou oficiu regional în Chelyabinsk (Ural). Este al 9-lea oficiu GEFCO din Rusia.

„Extinderea prezenței noastre în diferite regiuni este o prioritate strategică pentru creșterea GEFCO pe piața din Rusia. În primul rând, noul oficiu din Chelyabinsk va lucra cu cele mai mari grupuri industriale din Rusia (sectorul de prelucrare a metalelor, forestier, chimic, petrol și gaze, și minerit)” a declarat Daniil Tishanin, Director de dezvoltare a afacerilor din cadrul GEFCO Russia, din Chelyabinsk.

Trei reprezentanţi ai GEFCO Rusia au promovat expertiza grupului în cadrul evenimentelor internaţionale sectoriale. Alexey Kravchenko, Șeful Dezvoltării Afacerilor Strategice din Rusia, a prezentat soluţiile în ceea ce privește logistica pentru optimizarea fluxului de transport al companiilor industriale și a subliniat relevanţa noilor soluții IT pentru transportatori și proprietari de mărfuri în cadrul Conferinței ShippingRu despre transportul maritim care a avut loc la Moscova.

Nikita Pushkarev, Director Comercial la GEFCO Rusia, a participat la Conferința AutoInvest vorbind despre dezvoltarea potenţialului de export pentru producătorii de mașini din perspectivă logistică. În cele din urmă, Daniil Tishanin, Director de dezvoltare a afacerilor pentru regiunea Ural și Siberia de Vest, a prezentat principalele soluții integrate ale GEFCO pentru companiile industriale ale regiunii Ural în cadrul Conferinței despre Dezvoltarea Serviciilor Logistice și de Transport din Chelyabinsk.

Colaborare cu Tenaris

ȚĂRILE BALTICE. Subsidiara GEFCO din Țările Baltice și-a început recent colaborarea cu Tenaris, companie care oferă servicii de gestionare a lanțurilor de aprovizionare și tehnologia produselor către companiile de petrol și gaze.

Compania face parte din grupul Techint și colaborează cu GEFCO Țările Baltice pe 3 ramuri de livrări multimodale în Riga, care vor efectua transporturi ulterioare către Rusia, Kazahstan și Azerbaidjan.

Un nou depozit în Trnava

SLOVACIA. GEFCO a deschis un nou depozit în Trnava. Zona de depozitare este deja echipată cu un atelier mecanic, vopsitorie pentru mașini și dotată cu șine de cale ferată, precum și cu diferite tehnologii pentru întreținerea și depozitarea mașinilor comerciale și de pasageri.

Pentru a consolida unicitatea GEFCO și pentru a atrage forță de muncă nouă, GEFCO Slovacia a dezvoltat campania neconvenţională de recrutare “Join us” („Haideţi cu noi“).

Campania constă în postarea de clipuri video online, care subliniază poziția de lider a companiei pe piaţă. Primele două clipuri video prezintă un şofer de stivuitor și un şofer de vehicul. Vor urma și alte clipuri video, subliniind diverse poziții de lucru. Acestea fac parte din strategia de comunicare la nivel global, incluzând relațiile cu presa și mediile de socializare.

Trei depozite noi în Țările de Jos

BENELUX. Trei depozite noi în 2017 în Țările de Jos au fost recent inaugurate în Zaandam, Hoogeveen și Waalwijk. Procesul de depozitare este o activitate complet nouă pentru GEFCO din Țările de Jos.

DEZVOLTARE DURABILĂ. GEFCO Italia a încheiat un parteneriat cu WWF pentru a susține un proiect în zona naturală Vanzago, aproape de cel mai mare centru logistic italian al companiei. GEFCO a susținut WWF în plantarea de copaci pentru a asigura hrana pentru speciile locale protejate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.