Nou ulei special pentru noi modele Ford

ulei fordUn nou ulei special pentru noi modele Ford: LIQUI MOLY lansează pe piaţă produsul său Special Tec F 0W-30, potrivit unui comunicat remis redacției.

Dezvoltarea motoarelor impune ca uleiul să îndeplinească standarde din ce în ce mai înalte.

Din acest motiv, lubrifiantul universal s-a transformat de mult timp într-o piesă de schimb lichidă înalt specializată, care nu se potriveşte decât anumitor motoare.

Pentru autovehiculele Diesel TDCi actuale de la Ford, expertul german în uleiuri LIQUI MOLY lansează acum pe piaţă un nou ulei: LIQUI MOLY Special Tec F 0W-30.

Acesta îndeplineşte norma Ford “Ford WSS-M2C 950-A” şi a fost conceput în mod special pentru autovehiculele diesel TDCi începând cu anul de fabricaţie 2014. Datorită viscozităţii la temperaturi joase de 0W, este într-adevăr un ulei foarte fluid, ceea ce reduce consumul de carburant. În acelaşi timp oferă o protecţie înaltă la uzură, inclusiv pentru autovehiculele cu sistem Start/Stop automat.

Seria Special Tec de la LIQUI MOLY conţine uleiuri de motor adecvate numai pentru anumite modele de autovehicule. „F“-ul din denumire indică că este vorba despre un ulei pentru modelele Ford.

Pe lângă noul ulei pentru Ford, a apărut deja un al doilea ulei pentru modele mai vechi de autovehicule Ford, şi anume Special Tec F 5W-30.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.