Noul ShellCard cu CIP

Afacerea ta de transport este copilul tău, ai grijă de ea. Cu noul ShellCard cu CIP ai cel mai înalt nivel de siguranță pentru alimentările cu carburant, se artată în comunicatul remis redacției.

 Iată și celelalte precizări:

TSG euroShell, partener Shell și unul dintre cei mai importanți furnizori de carduri de carburant din România, anunță ca a introdus pe piață noul Shell Card cu CIP, un nou standard pentru siguranța și managementul alimentărilor cu carburanți.

Dacă până astăzi, TSG a făcut eforturi susținute pentru a minimiza fraudele cu carduri euroShell, acum noul Shell Card cu CIP duce securitatea la un alt nivel.

În primul rând, noul card înseamnă securitate avansată și facilități antifraudă pentru transportatori. Însă ShellCard înseamnă mult mai mult pentru managementul alimentării unei flote.

Prin intermediul sistemului Shell, blocarea/deblocarea cardurilor respectiv facilitățile de cost control se pot face acum instant. Există posibilitatea de blocare instant a cardului pe stații specifice sau țări. De asemenea, cardurile pot fi limitate valoric.

Shell Card cu CIP este noul standard al alimentărilor cu carburanți pentru transportatorii din România. Pe lângă carburant de calitate Shell, noul card are cu adevărat grijă de afacerea ta.

2018.08 Noul Shell Card cu CIP. Un card mic care inseamna un pas mare pentru transportatorii din Romania.

Despre TSG euroShell

Shell Card oferă o modalitate sigură şi eficientă pentru transportatori de a cumpăra carburanţi, de a plăti taxele de drum şi de a recupera TVA şi accize. Serviciul de plată se bazează pe o experienţă de 50 de ani în sectorul de carduri pentru plata combustibilului şi este nucleul soluţiilor integrate pe care le oferă Shell în ceea ce priveşte serviciile şi gestionarea combustibilului în timpul curselor.

TSG (Transport Service Group) este partenerul transportatorilor din România de peste 13 ani. Am ales să fim de partea transportatorilor din Romania, să le oferim produse și servicii orientate către business-ul lor, care să se regaseasca în productivitatea afacerilor lor.

Să fim cu adevarat orientați către business-ul transportatorilor și să aducem valoare reala adaugată în afacerile lor. Am ales să transmitem și prin logo ceea ce ne diferențiază. Orientați către clienți. Orientat către tine.

Suntem continuu preocupați de dezvoltarea produselor și serviiciilor pe care le oferim partenerilor nostri. Credem ca într-un mediu atât de dinamic precum piața de transport a zilelor noastre, dezvoltarea și inovarea sunt esențiale.

Pentru mai multe informaţii, consultaţi www.tsg-euroshell.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.