O nouă investiție Element Industrial, de 20 milioane euro

Dezvoltatorul Element Industrial anunță o nouă investiție de 20 de milioane de euro, pentru extinderea cu încă 30.000 mp a proiectului ELI Park 3. FERRO România, divizia locală a grupului polonez FERRO, care comercializează echipamente sanitare și de instalaţii, a pre-închiriat aici o suprafață de 16.000 mp. Tranzacția de pre-închiriere a fost intermediată de agenția Esop.

Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial: „Alegerea FERRO ne onorează și reconfirmă importanța hubului Buftea-Chitila pe harta logistică a Bucureștiului. Păstrăm ritmul agresiv de dezvoltare și vom depăși în curând borna de 100.000 mp la ELI Bucharest North-West Hub.”

Compania FERRO România activează pe piața echipamentelor sanitare și de instalații, comercializând produse precum baterii sanitare, sisteme de duş, rigole, sifoane, accesorii pentru baie, chiuvete, pompe, distribuitoare-colectoare sau robineţi. „În procesul de selecție a ofertelor, proiectul ELI a bifat toate criteriile, urmând să asigure distribuția atât pentru piața românească cât și pentru zona de Sud-Est a Europei”, explică Dan Ionutas, director general FERRO România.

Faza a doua va fi livrată în trimestrul al patrulea 2022. În paralel, Element Industrial lucrează la o nouă fază a ELI Park Bucharest North West, 20.000 mp, lucrările fiind prevăzute să înceapă în a doua jumătate a acestui an.

În aceeași zonă, dezvoltatorul a livrat anterior ELI Park 1, în suprafață de 50.000 mp. Prin proiectele ELI Parks, Element Industrial are drept obiectiv principal de a acoperi pe deplin nevoile potențialilor chiriași, indiferent de domeniul în care aceștia activează. În acest context, conceptele utilizate în dezvoltarea parcurilor permit flexibilitate în acomodarea unei game largi de nevoi, atât tehnice cât și operaționale. 

Despre Element Industrial

Compania este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața spațiilor logistice, dezvoltând o serie de proiecte sub brandul Eli Parks. Totodată, dezvoltatorul oferă un pachet integrat de servicii de built to suit pentru facilități de producție și depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare și livrare conform cerințelor specifice pentru fiecare proiect. Element Industrial este un joint venture între Element Group, fondat de Ionuț Dumitrescu, și D Craig Real Estate, divizia imobiliară a fondului de investiții D Craig Holding, controlat de Sacha Dragic. CEO-ul D Craig Real Estate este Anca Damour. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.