O româncă, în boardul global Amrop

Începând cu data de 15 mai, Oana Ciornei este prima româncă membru în Boardul Global Amrop, una dintre cele mai importante companii de Executive Search și Leadership Services din lume. Ea este, totodată, Managing Partner al Amrop România din 2010 și face parte din echipa globală de Digital. Este recunoscută la nivel internațional pentru experiența sa de peste 14 ani în industria de Executive Search. În trecut, ea a lucrat aproape un deceniu la Coca-Cola HBC, dar şi în cadrul alianței Korn Ferry în România

 

Oana Ciornei conduce din 2010 propria afacere, o companie de Executive Search afiliată la reţeaua internaţională Amrop, prezentă în 47 de țări şi unul din jucătorii de top la nivel mondial. 

Boardul global al Amrop este condus de Annika Farin din Germania, alături de încă 7 membri: Oana Ciornei din Romania, Marie Högstedt din Suedia, Adam Saunders din Marea Britanie, Jarle Trandokken din Norvegia, Federico Cúneo din Peru, Andrew Woodburn din Africa de Sud și Eelco van Eijck din Olanda.

„De când am intrat în această profesie am avut o preocupare continuă în a opera la un standard internațional. Sunt mândră că în România am gasit Directori Generali și Directori de Resurse Umane care au apreciat acest lucru. Acest rol este și o recunoaștere a ceea ce împreună cu clienții, candidații și echipa am realizat aici, pe plan local”, spune Oana Ciornei.

Ea a obținut prima poziţie de top management la 26 de ani şi a acumulat experiență profesională de-a lungul timpului atât în corporaţii, cât și în antreprenoriat, în organizații complexe, dar și în start-up, dezvoltând astfel liderul de piață de azi din România în Executive Search. 

Ca studii, Oana a absolvit cursurile Universității de Vest din Timișoara, Secția Informatică și a urmat o serie de programe de dezvoltare la IMD Business School Lausanne.

Despre Amrop

Amrop este lider pe piața de Executive Search. Înființată în 1977, la nivel global, Amrop este una dintre cele mai importante companii de Executive Search și furnizor de soluții de evaluare și dezvoltare pentru lideri, precum și consultanță la nivelul bordurilor. Amrop România ajută companiile să găsească acei “Leaders For What’s Next” – oameni din top management, din țară și de peste hotare pentru diferite roluri locale sau internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.