Ofertă TAROM: „Avioane noi, hai și voi, tarif unic 92”

TAROM a lansat vineri oferta „Avioane noi, hai și voi, tarif unic 92”, cu ocazia introducerii în flotă a celor două aeronave noi Boeing B737-800NG.

Biletele sunt disponibile la vânzare în perioada 19-21 mai, pentru călătorie în intervalul 19 iunie 2017 – 31 martie 2018 şi pot fi achiziţionate atât pe site-ul companiei, cât şi prin agenţiile proprii şi partenere Tarom.

Toate bilete au incluse în preţ transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil şi servicii gratuite la bord.

TAROM a semnat în data de 5 mai contractul pentru achiziția a 2 aeronave noi BOEING 737-800 NG cu o configurație de 189 de locuri. Avioanele sunt achiziționate în leasing operațional pe o perioadă de 10 ani.

Livrarea aeronavelor către operatorul aerian va fi făcută în cursul acestei luni (mai 2017).

„Precizăm faptul că procedura de achiziție s-a desfășurat într-un timp optim, urmare a nevoii de operare a tuturor rutelor propuse pentru orarul de vară. Achiziția a avut în vedere oportunitățile apărute în piață. Conform cererii de ofertă lansate de către companie, la nivel internațional, aceste două aeronave au fost singurele aeronave noi, la momentul lansării procedurii. În urma ieșirii din flotă, a celor două aeronave Airbus A310, s-a simțit nevoia stringentă de completare a flotei TAROM pentru ca toate rutele să fie operate conform planului. Menționăm că cele două aeronave de tip Airbus au reprezentat o cincime din capacitatea de transport a companiei, capacitate ce va fi preluată de către noile aeronave”, se arată în comunicatul MT transmis redacției.

Flota companiei va număra, după introducerea celor două noi aeronave, 23 de aparate.

Cele două noi avioane trebuiau cumpărate ca urmare a ieşirii din flotă, anul trecut, a două aeronave Airbus A310, după ce compania a fost nevoită să renunţe la anumite rute pe care nu mai avea cu ce să le opereze.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.