Oferte jos palaria la Air France: reduceri de pana la 35% pentru 160 de destinatii

 

Air France reduce pretul biletelor de avion cu pana la 35%, in perioada 11 – 31 ianuarie. Dupa campania din perioada sarbatorilor de iarna, ce a vizat destinatiile europene, compania extinde acum zona de acoperire a zborurilor cu pret redus pentru 160 de destinatii din Europa, America, Asia si Africa si prelungeste perioada de calatorie a biletelor achizitionate pana la 30 iunie 2011.

Cei care isi achizitioneaza biletele pana la finele lunii ianuarie pot beneficia de tarife promotionale pentru zboruri catre Paris (149 EUR), New York (549 EUR), Mexico City (659 EUR), Hong Kong (599 EUR), Beijing (569 EUR), Miami (639 EUR) si Johannesburg (679 EUR). Tarifele au toate taxele incluse si implica zborurile dus-intors din Bucuresti catre destinatiile vizate. Biletele cu pret redus pot fi achizitionate atat de pe platforma online www.airfrance.ro cat si de la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati.

Unele dintre aceste destinatii, precum New York sau Johannesburg, sunt deservite cu aeronavele de largi dimensiuni Airbus A380. De altfel, pana in luna iunie a acestui an, Air France va opera acest tip de aeronava pe 5 rute, toate cu plecare din Paris-Charles de Gaulle: New York-JFK, Johannesburg, Tokyo, Montréal si Washington. Aeronava Air France A380 propune trei standarde de calatorie ce cumuleaza 538 de locuri: pe puntea superioara se afla clasa “Business”, cu 80 de locuri disponibile si clasa economica “Voyageur” cu 106 locuri. Puntea principala gazduieste First Class (“Premiere”) cu 9 locuri si clasa economica (“Voyageur”) cu 343 locuri.

 

Concurs cu premii „Please, take your seat”

Tot de marti, Air France pune la bataie numeroase premii constand in machete de avion, vouchere de reducere pentru biletele de avion achizitionate de pe site-ul companiei, valize de calatorie si cate doua bilete dus-intors catre destinatiile Paris si New York, participantilor la concursul online „Please, take your seat”. Concursul isi propune familiarizarea calatorilor cu procesul de check-in online si imbarcare in avion, si se va desfasura in perioada 11 ianuarie – 19 martie 2010, pe site-ul www.takeyourseat.ro. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.