OMNIASIG VIG a extins asigurarea Romaero

OMNIASIG Vienna Insurance Group a fost realeasă drept asigurător pentru Romaero S.A., companie specializată în întreținerea și repararea avioanelor de transport civile și militare, urmând să furnizeze servicii în limita a 650 milioane dolari, pentru perioada 2018 – 2019.

Polița „Aviation Premises, Hangarkeeprs and Products Liability Insurance” (Asigurarea de răspundere față de terți – răspunderi aeronautice privind activitățile desfășurate în locațiile asiguratului, a operatorilor de hangare și pentru produsele aeronautice) a fost încheiată din primăvara acestui an, limita anterioară de răspundere fiind de 200 milioane dolari.

“Necesitatea majorării acoperirii Romaero a survenit după semnarea unui contract de colaborare între companie și una dintre cele mai mari linii de aeronave comerciale din Europa. Astfel, din luna noiembrie, polița amintită, specifică producătorilor sau companiilor de mentenanță aeronave, ajunge la valoarea de 650 milioane de euro pentru a acoperi valorile necesare implicate de acordul de servisare a aeronavelor tip Boeing încheiat de Romaero cu producătorul american. Prin urmare, acordul încheiat cu OMNIASIG VIG permite Romaero să ofere clienților protecție la riscuri conform celor mai înalte standarde internaționale și completează pachetul de servicii dezvoltat de Romaero”, precizează asigurătorul, într-un comunicat transmis redacției.

OMNIASIG evaluează, începând cu anul 2015, nivelul calității serviciilor oferite clienților prin sistemul de măsurare Net Promoter Score (NPS) validat la nivel internațional. Prin urmare, clienții care au avut un dosar de daună la OMNIASIG VIG evalueaă experienţa avută şi modalitatea de instrumentare a daunei, gradul de satisfacție şi calitatea serviciilor oferite.

Rezultatul NPS la nivel general a fost în intervalul ianuarie – septembrie 2018 de 85%, nivel similar cu cel înregistrat pe parcursul anului 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.